Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Αρτεμις-Πορφύρας 1-3 σετ, πρόκριση για τις Παγκορασίδες Α, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος

Ο Πορφύρας νίκησε, άξια, με 3-1 σετ την Αρτέμιδα Κορυδαλλού εκτός έδρας και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ, αποκλείοντας τους γηπεδούχους που έμειναν τρίτοι στον Ομιλο, χάνοντας και τις δύο φορές από τον Πορφύρα.
Η επιτυχία του Πορφύρα ήταν επανάληψη του αγώνα του πρώτου γύρου, ως προς το αποτέλεσμα, καθώς, είχε προηγηθεί η νίκη της ομάδας μας ( με 3-0 σετ ) επί της Αρτέμιδας στο Σαλπέας.
Ωστόσο, η Αρτεμις Κορυδαλλού είχε επικρατήσει την προηγούμενη αγωνιστική στο Περιστέρι, της ομώνυμης ομάδας που ήδη είχε προκριθεί στην επόμενη φάση.
Ετσι, σήμερα, όποια ομάδα έφθανε στη νίκη θα συνέχιζε και η άλλη θα αποκλειόταν.
Σε νευρικό και μέτριο παιχνίδι, με πολλά λάθη, οι Παγκορασίδες Α του Πορφύρα πήραν την νίκη, καθώς, αντέδρασαν καλύτερα μετά το ...ψυχοβγαλτικό πρώτο σετ.
Σημαδιακή ημέρα....Γενέθλια για την αθλήτρια μας Τίνα Παπαδοπούλου, που τα γιόρτασε στο γήπεδο με τον καλύτερο τρόπο και ...γούρικη ημέρα επιτυχίας, καθώς, πέρσι, τέτοια ημέρα, 19 Μαρτίου, ο Πορφύρας κατακτούσε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του στις υποδομές, σηκώνοντας το Κύπελλο του πρωταθλητή, στις Κορασίδες Γ της ΕΣΠΕΔΑ.
Α, για τα...υπόλοιπα, προς το παρόν, δεν επιλέγουμε να γράψουμε κάτι...
Συγχαρητήρια στην προπονήτρια και τις αθλήτριες του Πορφύρα, τις αθλήτριες και την προπονήτρια, για την πρόκριση.
Τα σετ ήταν : 33-31, 18-25, 18-25, 16-25.
Υψηλού επιπέδου διαιτησία από Λιάκου και Τριανταφυλλόπουλο, σε παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο....
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Ε.Ζαννή, Τριανταφύλλου, Ανδρακάκου, Συρίγου, Γρηγοριάδη, Δαμίγου, Αφεντάκη, Μαριόλη, Μ.Πρίφτη, Παπαδοπούλου, Σιγάλα, Μ.Κοκκόνη, Τριβουλίδη, Αλαφούζου.
Αυτά τα χαμόγελα, της προπονήτριας Πόπης Καλλή και των αθλητριών της, ας τα κρατήσουμε όλοι εμείς που είμαστε κοντά τους. Ωστε να στηρίξουμε την προσπάθεια τους, με όποιες δυσκολίες στη διαχείριση, συζήτηση, ψυχραιμία, ρεαλισμό, υπομονή. Γιατί σήμερα, οι Παγκορασίδες Α του Πορφύρα, άρχισαν να γίνονται ΟΜΑΔΑ. Θα είναι καλό να αγωνισθούμε να την κρατήσουμε έτσι. Σήμερα, νίκησαν και οι 14 αθλήτριες, γιατί ήταν ΕΝΑ. Το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων Α, τώρα, ξεκινά για τον Πορφύρα...