Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Πορφύρας- Αιγάλεω 3-1 σετ, 18η σερί σε 18 παιχνίδια στην Α2 Εθνική










Την 18η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, σε 18 παιχνίδια, ανήμερα της 18ης Μαρτίου, σημείωσε απόψε ο πρωτοπόρος και αήττητος Πορφύρας επί του Αιγάλεω στο Σαλπέας, με 3-1 σετ.
Καλή εμφάνιση από τον Πορφύρα και δίκαιη νίκη, απέναντι στο αξιόμαχο Αιγάλεω, σε ένα όμορφο παιχνίδι.
Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο, με παρουσία πολλών κοριτσιών από την Ακαδημία Βόλεϊ του Πορφύρα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, κρατάμε την επιτυχία, θέλουμε σταθερότητα έως το τέλος, αλλά, δε λησμονούμε ότι η άνοδος θα κριθεί στα μπαράζ.
Η νίκη αφιερώνεται από την ΟΜΑΔΑ μας, στον ένθερμο φίλαθλο του βόλεϊ του Πορφύρα Γιώργο Μπουρέκα, που δεν έχει χάσει παιχνίδι μας φέτος και σήμερα είχε γενέθλια.
Ελειψαν, επειδή ήταν ανέτοιμες να αγωνισθούν, προερχόμενες από τραυματισμούς, οι αθλήτριες μας Τζίνα Ξαγοραράκη και Ασία Κουόλ, αλλά, ήταν σα να έπαιζαν και εκείνες, με την ΟΜΑΔΑ. 
Τα σετ ήταν : 25-17, 19-25, 25-15, 25-15.
Διαιτητές : Μαύρος-Ονόπας.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) :Γκολφινοπούλου, Φωτεινού, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Μουστάκη, Κελεσίδη, Ν.Γκούρα, Καράκου, Θαλασσινού, Λιάρου, Χονδρουδάκη, Μπουτσελάκου.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ( Αγγελική Αντωνιάδου ) : Βλάχου, Ιωάννου, Σολωμού, Παλαιοθόδωρου, Μανωλίκα, Καραμούντζου, Κανελλοπούλου, Δίκη, Καρακατσάνη, Κ.Αναστασιάδη, Κικιρίκου, Κράνη, Π.Αναστασιάδη.