Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Οι πατέρες της νίκης πολλοί...

Επειδή η νίκη έχει πολλούς πατέρες και η ήττα είναι...ορφανή και επειδή το όψιμο ενδιαφέρον και η....ετεροχρονισμένη αγάπη μας προκαλούν αποστροφή, δυό κουβέντες όπως τις αισθανόμαστε :
Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που έχουμε αυτές τις αθλήτριες στον Πορφύρα, από την Γυναικεία ομάδα μας έως και τις Παγκορασίδες Δ.
Γιατί, σε δύσκολες συνθήκες, κάνουν το καλύτερο δυνατό, μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, για την ΟΜΑΔΑ του Πορφύρα μας.
Τις χαρές για τις επιτυχίες τις αξίζουν πρώτα οι αθλήτριες, μετά ο προπονητής και οι προπονήτριες και τελευταίοι εμείς οι γονείς, που ακολουθούμε και στηρίζουμε.
Αυτά τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν, είναι η αποζημίωση για τους κόπους ΟΛΩΝ των παιδιών της ΟΜΑΔΑΣ.
Για εσάς, τις αθλήτριες του Πορφύρα, γίνονται όλα.
Και αυτά που έχετε πετύχει, είναι μόνο η αρχή, μπροστά σε αυτά που θα καταφέρετε.
Για αυτό, το Σάββατο, πάμε και στο Ρέντη στις Κορασίδες Γ και στη Δραπετσώνα στις Κορασίδες Β και στο Σαλπέας στη Γυναικεία και την Κυριακή, πάλι σε Ρέντη για τις Παγκορασίδες Γ και  στο Σαλπέας στις Κορασίδες Δ, όπως και στους τελικούς των Κορασίδων μας.
Γιατί είμαστε ΜΟΝΟΙ, αλλά, πια είμαστε ΠΟΛΛΟΙ και θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, 10 αγωνιστικές ομάδες, 15 τμήματα, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ.
Για αυτό, φθάσαμε εδώ και εξελισσόμαστε. Επειδή μένουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ξέρουμε πια, ποιοί μας αγαπούν και ποιοί έχουν άλλες σκέψεις.
Μπράβο σε όλες τις αθλήτριες μας για ότι έχουν καταφέρει, τιμώντας τη φανέλα με το σήμα του Πορφύρα και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε μία γειτονιά του Πειραιά.