Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πορφύρας σε Final 4 στις Κορασίδες Α

Στα 26 χρόνια ζωής του, το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας γιορτάζει σήμερα μία επιτυχία που είναι σημαδιακή και μας δίνει  συγκίνηση,  μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια.
Οι Κορασίδες  Α του Πορφύρα, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, προκρίθηκαν στο Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, χάρη στη δεύτερη νίκη τους, σε δύο παιχνίδια, επί του Σαρωνικού, με 3-0 σετ, στο Σαλπέας.
Θα επανέλθουμε με αναφορά στο παιχνίδι, την αξία της πρόκρισης και την επόμενη ημέρα, αλλά, σε πρώτη φάση, ας αναλογισθούν όλες και όλοι ότι το καμάρι και η ευτυχία μας, δεν αφορά απλώς το αποτέλεσμα, αλλά, κυρίως το γεγονός ότι αυτή η ιστορική επιτυχία κατακτήθηκε από 13 παιδιά, που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ζούν στην γειτονιά μας ( με μία μόνη και μόνη εξαίρεση, η οποία επιβεβαιώνει τον κανόνα ) και από μία προπονήτρια-πρωταθλήτρια ( Νίκη Μανωλάκου ) γέννημα-θρέμμα του Χατζηκυριακείου, που ζεί και αναπνέει δυό βήματα από το γήπεδο μας, το Σαλπέας.
Και από αυτά τα 13 παιδιά, τα 10 έκαναν πρώτο δελτίο στον Πορφύρα σε ηλικία 6 έως 9 ετών, άλλα 2 μετακινήθηκαν από τον Φοίνικα πριν από 2 χρόνια και 1 ακόμα ήλθε κοντά μας το περασμένο καλοκαίρι από τον Ρέντη.
Ξαναδιαβάστε τις παραπάνω γραμμές και θα καταλάβετε γιατί χαιρόμαστε τόσο πολύ για ότι πετύχαμε. Γιατί, το δημιουργήσαμε, με επιμονή, υπομονή, μεράκι και ατελείωτο πείσμα. Τόσο απλά...Τα υπόλοιπα αργότερα. Προς το παρόν, μπράβο Νίκη, μπράβο παιδιά, μπράβο και σε όλους όσοι υποστηρίζουν την καθημερινότητα της ΟΜΑΔΑΣ μας.