Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Χρήσιμη συζήτηση

Μία χρήσιμη, είμαστε βέβαιοι,  συζήτηση έγινε σήμερα με τις αθλήτριες των Παγκορασίδων Β του Πορφύρα, στο Σαλπέας, στην ώρα της προπόνησης τους.
Κερδισμένα θα βγούν από αυτή την κουβέντα τα παιδιά, τα παιδιά μας, που είναι ΟΛΑ καλοί χαρακτήρες και καλές αθλήτριες ( το πρώτο πάντα μετρά περισσότερο από το δεύτερο, για εμάς ).
Ούτως ή άλλως, με τέτοιους γονείς που έχουν, είναι ευλογημένα.
Εμείς, στο επίπεδο της ΟΜΑΔΑΣ, οφείλουμε ωστόσο να υπενθυμίζουμε πάντα τις αρχές και τις αξίες που έχουμε στο βόλεϊ του Πορφύρα, αυτές που όλες και όλοι υπηρετούν και πρέπει να υπηρετούν, πάνω και πέρα από αποτελέσματα.
Γιατί, τώρα, ετοιμάζουμε, από τη δική μας πλευρά, ανθρώπους δυνατούς και πειθαρχημένους για την ζούγκλα στην οποία θα βγούν αύριο.
Το βόλεϊ είναι το όχημα στο ταξίδι, που τόσο όμορφα ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά των Παγκορασίδων Β ( πρωταθλήτριες ήδη, φέτος, με τις Κορασίδες Δ ) και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχισθεί με την ίδια επιτυχία και υπερηφάνεια, με την προπονήτρια τους Βιβή Μπαλή να μεταλαμπαδεύει, πάντα, το πνεύμα και το ήθος που πρεσβεύουμε.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη σημερινή παρουσία τους και ειδικά στις Μυρσίνη Δελασούδα και Σαββίνα Μουζάκη, που ήλθαν, αν και άρρωστες.
Η αγκαλιά της ΟΜΑΔΑΣ είναι ανοιχτή. Και θα είναι ΠΑΝΤΑ.