Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Πρώτο βήμα για πρόκριση των Κορασίδων Α του Πορφύρα στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ

O  Πορφύρας νίκησε με 3-0 σετ τον Σαρωνικό και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο Final 4 των Κορασίδων Α.
Στον αγώνα που έγινε στο Σαλπέας, ο γηπεδούχος Πορφύρας φάνηκε περισσότερο σταθερός σε καλή απόδοση, ήταν προσεκτικός και νίκησε δίκαια αλλά και ο φιλοξενούμενος Σαρωνικός, που αξίζει σεβασμό και κάθε τιμή, ήταν αξιόμαχος αντίπαλος, με αγωνιστικότητα και πείσμα.
Οι δύο ομάδες θα παίξουν ξανά το Σάββατο στις 11 π.μ. στο Σαλπέας. Εάν ο Πορφύρας νικήσει εκ νέου, θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Final 4. Εάν υπάρξει νίκη του Σαρωνικού, το τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στην Αίγινα. Προκρίνεται όποια ομάδα φθάσει πρώτη στις δύο νίκες.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και απαιτείται σοβαρότητα και συγκέντρωση στο στόχο για τον Πορφύρα.
Τα σετ ήταν : 25-14, 25-13, 25-19.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Χονδρουδάκη, Κ.Ράπτη, Βαλσάμη, Η.Μαννέ, Ο.Καλογεροπούλου, Συρίγου, Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Κονταράκη, Τζώρτζη, Μελισσάρη, Μαστόρου, Κ.Καλογεροπούλου.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ( Πόπη Γιαννάκη ) : Καλοκούβαρου, Ταμπακίδη, Μαρμαρινού, Λορέντζου, Γκούρι, Μαλτέζου, Μαστρομελέτη, Σταθοπούλου.