Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Πορφύρας-Σαρωνικός 3-0 σετ στις Κορασίδες Α, πρόκριση του Πορφύρα για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Final 4 των Κορασίδων Α

Δεύτερη νίκη για τον Πορφύρα ( 4ος στην Α΄Κατηγορία των Κορασίδων Α στην ΕΣΠΕΔΑ ) με 3-0 σετ επί του Σαρωνικού ( 1ος στην Γ΄Κατηγορία των Κορασίδων Α στην ΕΣΠΕΔΑ ), στο Σαλπέας και άξια πρόκριση στο Final 4 των Κορασίδων Α, που θα πραγματοποιηθεί μετά από ενάμιση μήνα ( λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων Κορασίδων-Νεανίδων και του Πάσχα ).
Ωριμη και προσεκτική εμφάνιση από τον Πορφύρα, απέναντι στον άξιο αντίπαλο που απένειμε τα εύσημα του στους νικητές, με ιπποτικό πνεύμα.
Ευχόμαστε στον Σαρωνικό τα καλύτερα. Τα αξίζει.
Ποτέ, άλλωστε, δε θα ξεχάσουμε ότι ο Σαρωνικός μας έκανε την τιμή να επιλέξει τον Πορφύρα, πριν από 6 χρόνια, για το πρώτο παιχνίδι που έδωσε μετά τη σύσταση του τμήματος βόλεϊ, στη φιλόξενη Αίγινα, τότε, με τις ομάδες των Παγκορασίδων των δύο συλλόγων.
Συνεχίζουμε. Με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για ότι καταφέρνουμε. Και με σεβασμό για όλες και όλους, ειδικά όσες και όσους όχι μόνο τον αξίζουν, αλλά, τον δικαιούνται για όσα πρεσβεύουν. Μα και με ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ. Για το σήμα του Πορφύρα και την γειτονιά μας, αλλά και για τις θυσίες που κάνουν όσες και όσοι έχουν το μεράκι, το πάθος και το πείσμα ώστε να αγωνίζονται ΕΝΤΙΜΑ, για την κοκκινόμαυρη φανέλα.
Την νίκη, επιτρέψτε μας να την αφιερώσουμε στην προπονήτρια μας Νίκη Μανωλάκου ( που είναι αγωνίστρια και κρατά τις αθλήτριες της σε επίπεδο ΟΜΑΔΑΣ ) και στον έφορο των Κορασίδων Α, Αγγελο Ζαννή, που αγωνίζεται δίνοντας τα πάντα, με το ΗΘΟΣ που πρεσβεύει ο Πορφύρας.
Τα σετ ήταν : 25-9, 25-14, 25-22.
Αριστη η διαιτησία των Τριανταφυλλόπουλου-Χατσικιάν.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Χονδρουδάκη, Κ.Ράπτη, Συρίγου, Συρίγου, Ο.Καλογεροπούλου, Βαλσάμη, Η.Μαννέ, Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Τζώρτζη, Μελισσάρη, Κ.Καλογεροπούλου, Κονταράκη.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ( Πόπη Γιαννάκη ) : Καλοκούβαρου, Γκούρι, Λορέντζου, Μαρμαρινού, Μητρομελέτη, Μαλτέζου, Σταθοπούλου, Ταμπακίδη