Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Λαχειοφόρος αγορά από το βόλεϊ του Πορφύρα

Οπως όλοι γνωρίζετε, το τμήμα βόλεϊ του Πορφύρα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.
Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε υψηλό το επίπεδο λειτουργίας του, προκειμένου να καλύψουμε λειτουργικά έξοδα, οργανώνουμε από το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου, έως και την Δευτέρα 15 Μαϊου, λαχειοφόρο αγορά.
Κάθε λαχνός θα έχει 1 ευρώ.
Τα δύο πρώτα δώρα θα είναι ένα λαπ-τοπ και ένα τάμπλετ ενώ θα υπάρχουν και πολλά ακόμα, μικρότερα αλλά σημαντικά, δώρα.
Η κλήρωση θα γίνει από 5 γονείς αθλητριών μας, που δε μετέχουν ως έφοροι, την Δευτέρα 15 Μαϊου, από τους λαχνούς που θα έχουν διατεθεί, ώστε όλα τα δώρα να πάνε σε τυχερούς.
Αυτοί οι 5 γονείς που θα προσφερθούν ή αλλιώς θα κληρωθούν τυχαία από τις καταστάσεις των ονομάτων των αθλητριών, θα ελέγξουν τα αποκόμματα των λαχνών που θα μπούν στην κληρωτίδα, αλλά  και όλη τη διαδικασία, όπως και την κατανομή των εσόδων από τη λαχειοφόρο.
Επιλέξαμε αυτό τον τρόπο ανάδειξης τυχερών, επειδή, θεωρούμε ότι είναι ο πιο αντικειμενικός, ορθός και αδιάβλητος, καθώς, η συνήθης, αλλού, πρακτική με την ταύτιση με τους  τελευταίους αριθμούς της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου, έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι σωστή, καθώς, συχνά μένουν αδιάθετα δώρα, όπως είναι λογικό να συμβαίνει όταν δεν έχουν δοθεί όλοι οι λαχνοί.
Ελπίζουμε στην ανταπόκριση όλων όσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν.
Οι λαχνοί θα είναι διαθέσιμοι, από τους εφόρους, από το Σάββατο 18 Μαρτίου.