Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ σήμερα. Να είστε όλες καλά. Ας δούμε όμως και αυτή τη δημοσίευση, γιατί σήμερα ο αθλητισμός στις μικρομεσαίες ερασιτεχνικές ομάδες απαιτεί ήρωες και ηρωϊδες. Τουλάχιστον, ακόμα, στο βόλεϊ του Πορφύρα μπορούμε να λέμε ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ.Αλλά, με χίλιες δυσκολίες και υπερβάσεις κόντρα στη λογική. Μόνο από μεράκι, πάθος και αφοσίωση. Σε αυτούς τους, τόσο, δύσκολους καιρούς, ας κάνουμε ότι μπορούμε να είμαστε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ στην ΟΜΑΔΑ μας, με κάθε εφικτή θυσία, υπομονή και κατανόηση. Εκτιμώντας, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο μέλος της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μας, όσα έχουμε και όσες-όσους έχουμε δίπλα μας, θα προχωρήσουμε στο δικό μας ταξίδι, με ΣΥΝΘΕΣΗ και ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ, να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για το ΣΥΝΟΛΟ και το ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Κουράγιο να έχουμε και αγάπη για ΟΛΑ τα παιδιά...Μικρά και μεγάλα...

Ένα περιστατικό που έρχεται να καταδείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μικρομεσαίες ομάδες, ήρθε στην επιφάνεια.

Η μπασκετμπολίστρια Κέιλα Ντεσρός υπέστη στις 12 Νοεμβρίου ρήξη χιαστών αγωνιζόμενη στην ομάδα της Τερψιθέας. Έκτοτε, δίχως οικονομική στήριξη από την τότε ομάδα της και φυσικά χωρίς εισόδημα από το μπάσκετ, δεν έχει μπορέσει να χειρουργηθεί!

Η 27χρονη σέντερ, που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, έφτασε στο σημείο να ζητήσει οικονομική βοήθεια 3.000 δολαρίων. Μέσω της ιστοσελίδας gofundme ζητεί χρηματοδότηση για να χειρουργηθεί και να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Το μήνυμά της αναφέρει :

«Όπως όλοι ξέρετε, παίζω μπάσκετ εκτός ΗΠΑ ως επαγγελματίας. Δυστυχώς το όνειρό μου έχει βαλτώσει λόγω ενός απρόσμενου τραυματισμού στο γόνατο. Αν δεν αγωνίζομαι, δεν πληρώνομαι και τα έξοδα για τη χειρουργική επέμβαση είναι τεράστια. Ζητώ τη βοήθειά σας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας μου. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξή σας και ελπίζω να συνεχίσω σύντομα το ταξίδι για την αποθεραπεία μου και την επιστροφή στο να κάνω αυτό που αγαπώ».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/340849/paiktria-omadas-tis-a1-zitei-voitheia-gia-na-kanei-epemvasi-sto-gonato/#ixzz4akFcEIzg