Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κρατάμε το προβάδισμα στις Κορασίδες Γ

Οι Κορασίδες Γ, παρά την ήττα τους με 3-1 σετ από τον ΓΣ Ηλιούπολης, εκτός έδρας, κρατούν το προβάδισμα σε ισοβαθμία με τον ΓΣΗ, έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 και μπορούν, με νίκη επί του Πανιωνίου στην τελευταία αγωνιστική, να καταλάβουν την τρίτη θέση στην βαθμολογία, η οποία ενδεχομένως θα αποδειχθεί πολύτιμη.
Στον πρώτο γύρο, ο Πορφύρας είχε νικήσει με 3-1 σετ στο Σαλπέας τον ΓΣΗ και στην ισοβαθμία, υπερέχει κατά 4 πόντους, στη σύγκριση των αθροισμάτων πόντων των δύο αγώνων.
Τα σετ ήταν : 25-20, 25-23, 24-26, 25-19.
Για την εμφάνιση μας στο τέταρτο σετ, απλώς, να σημειώσουμε ότι η προπονήτρια που γυμνάζει και φροντίζει αυτά τα παιδιά 5 φορές την εβδομάδα, δεν αξίζει αυτή την πίκρα για τις απερισκεψίες σας...Βάλτε προτεραιότητες και υπηρετείστε τις. Ολα μαζί δεν γίνονται και επειδή το άθλημα είναι ομαδικό, η μία συμπαρασύρει την άλλη, αλλά, αυτά σας τα είχαμε επισημάνει...Ο αθλητισμός απαιτεί θυσίες, διαφορετικά, υπάρχει και κόστος.
Μία συγγνώμη από την κα Πόπη, όμως, πρέπει να την πείτε και να τη δείξετε. Ολες, όχι μόνο κάποια παιδιά που είναι ΜΕΓΑΛΑ σε όλα...Γιατί ένα Κύπελλο, που ίσως κερδίσετε, μπορεί να το πετάγατε σήμερα, για 4 πόντους...Κυρίως για τη νοοτροπία σας, γιατί, όλες έχετε μέλλον στο βόλεϊ στον Πορφύρα.
Τα άλλα, όταν πρέπει, από κοντά....Εκτός εάν νομίζετε ότι επειδή σας αγαπάμε, θα σας λέμε ότι όλα τα κάνετε σωστά...Λαθεύετε...
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Αφεντάκη, Μαριόλη, Ε.Σπαθούλα, Καλυβάκη, Γρηγοριάδη, Δαμίγου, Ε.Ζήκου, Σιγάλα, Τριβουλίδη.