Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Φιλικό των Κορασίδων μας με τον Πειραικό

Φιλικό παιχνίδι θια δώσει το Σάββατο η ομάδα μας των Κορασίδων ,με όσα κοριτσάκια έμειναν εκτός αποστολής για το ματς των Παγκορασίδων στο Καματερό με τον Ατταλο .
Θα αντιμετωπίσουμε τον Πειραικό στο ''Σαλπέας΄΄ και μάλιστα συνεννοηθήκαμε ήδη ώστε να υπάρξει ανταπόδοση και με ακόμα ένα ματς με το φιλικό σωματείο.
Ο αγώνας που συμφωνήθηκε για αύριο θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. Το ραντεβού των κοριτσιών είναι στις 11 π.μ. στο ''Σαλπέας''.Οχι ότι ώρα το θυμηθούμε ,αλλά ,στις 11 π.μ.
Επίσης,ζητήσαμε απο τον Πανιώνιο να παίξουμε μαζί του ,σε επίπεδο Κορασίδων ,είτε εντός είτε εκτός έδρας ,στη Νέα Σμύρνη.
Η προσπάθεια μας είναι να μείνουν ενεργά όλα τα κοριτσάκια με αγώνες και αφού δεν μπορεί να μας βοηθήσει κανείς άλλος ,απλώς βοηθάμε εμείς τους εαυτούς μας γιατί αν περιμένουμε απο τρίτους ,σωθήκαμε...
Παράλληλα ,το τμήμα των Μίνι θα προετοιμασθεί ώστε να παίξει σε τουρνουά μέσα στον Μάρτιο.Σχετική κατεύθυνση θα δοθεί μετά απο ρύθμιση που θα υπάρξει .
Τέλος ,οι Παγκορασίδες την επόμενη Πέμπτη και κάθε δεύτερη Πέμπτη θα προπονούνται στο ''Σαλπέας'' στις 20.30 ,στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τα παιδιά .
Σε όλα αυτά φυσικά χρειάζεται ανταπόκριση απο όλους τους γονείς .
Καλή η κριτική αλλά καλύτερη η ενέργεια...

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ