Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κοινωνική προσφορά απο το τμήμα βόλει του Πορφύρα

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσει σε συνδυασμό με την πρόοδο ,τη σωστή εκπαίδευση ,την ανάπτυξη των υποδομών του και τον  πρωταθλητισμό της γυναικείας ομάδας του ,ανακοινώνει ότι
Κοριτσάκια γεννημένα απο το 2002  έως και το 1994 ,τα οποία ενδιαφέρονται να παίξουν βόλει και έχουν και τους 2 γονείς τους με κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ ,άρα δεν έχουν εργασία αυτή τη χρονική περίοδο ,μπορούν να έλθουν να εγγραφούν στο τμήμα μας για το διάστημα μέχρι το τέλος της σαιζόν χωρίς την παραμικρή υποχρέωση .
Οι συνδρομές τους ,η εγγραφή  τους και ο ιματισμός τους θα καλυφθούν απο τα μέλη της Επιτροπής του τμήματος .
Αισθανόμαστε ότι αυτή είναι μία ελάχιστη κοινωνική προσφορά σε καιρούς χαλεπούς ,με συμβολισμό στήριξης ανθρώπων στη θέση των οποίων δεν αποκλείεται να βρεθούμε και εμείς.
Παράλληλα ,το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας γνωστοποίησε στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα ότι διαθέτει ,κατόπιν εθελοντικής προσφοράς του ,τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του ,Γιάννη Μπογιατζόγλου ,για να προπονεί  2 φορές την εβδομάδα ,τα παιδάκια του Ορφανοτροφείου ,κοριτσάκια και αγοράκια .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ