Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μπράβο στα Μίνι του Πορφύρα

Στα 20 κοριτσάκια ηλικίας Μίνι ,δηλαδή απο 7 έως και 12 ετών που έπαιξαν σήμερα με τη φανέλλα του Πορφύρα στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Απολλώνιος ( τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική πρόσκληση του και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε) αξίζει απο τους γονείς τους ένα χάδι και ένα φιλί.
Ενα παραπάνω δηλαδή...
Για τα πιο πολλά απο αυτά ήταν η πρώτη φορά που πήραν μέρος σε αγώνα .Αλλα , έχουν ξεκινήσει απο πέρσι και επίσης έδειξαν σημάδια πρόοδου.
Ολα ωστόσο τα κοριτσάκια μας ήταν εξαιρετικά σε αγωνιστικότητα, συμπεριφορά ,αθλητικό ύφος και ήθος ,συμπαραστάθηκαν στις συναθλήτριες τους,άκουγαν  τον προπονητή τους και τον κυρ Μανώλη που είναι πάντα δίπλα στις πολυάριθμες εγγονούλες του.
Τα αποτελέσματα δεν τα  σημειώναμε .Δε μας ενδιαφέρουν.Προέχει να μάθουμε να παίζουμε σωστό βόλει,να ξέρουμε να κερδίζουμε αλλά και να χάνουμε.Αυτός είναι ο αθλητισμός.
Και αυτό πρεσβεύει ο Πορφύρας και στο βόλει και παντού.
Τα δάκρυα που κύλησαν απο τα ματάκια ενός 8χρονου κοριτσιού μας αλλά και το σφίξιμο στο στομάχι που ένιωσε ένα άλλο παιδί μας ,απλώς δείχνουν ότι πήγαμε στο Κερατσίνι με όλες τις αισθήσεις μας.Για να παίξουμε,να χαρούμε ,να προσπαθήσουμε ,να γελάσουμε αλλά και να κλάψουμε.
Ο αθλητισμός είναι σαν τη ζωή.Δεν είναι ξύλινες επιφάνειες και θεωρία αλλά παλμός και συναίσθημα.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για την πρώτη παρουσία τους και σίγουρα θα τα πάνε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

Υγεία σε όλα ,συγχαρητήρια στους γονείς τους για την άψογη στάση τους και περαστικά στα άλλα 10 κοριτσάκια μας που ταλαιπωρούνται απο την ίωση που μας έχει ''θερίσει'' όλους αλλά ενημέρωσαν,έδειξαν συνέπεια και μπαίνουν στο νόημα με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ