Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Νέα νίκη για τις Παγκορασίδες του Πορφύρα

Γέμισε χαμόγελα το ''Παναγιώτης Σαλπέας '' σήμερα .Τα κορίτσια των Παγκορασίδων του βόλει του Πορφύρα νίκησαν με 3-0 σετ τον ΑΣ Ηλιούπολης και προχώρησαν με τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ .
Xρόνο συμμετοχής είχαν όλα τα παιδιά που ήταν στην 12άδα στην οποία μετείχαν μόλις 4 κορίτσια που είναι γεννημένα το 1996 και όλα τα άλλα ήλθαν στον κόσμο απο το 1997 μέχρι και το 2001.  
Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ,σημασία ,τονίζουμε για ακόμα μία φορά ,ότι έχει η συμμετοχή ,η χαρά του παιχνιδιού και η διασκέδαση των παιδιών μέσα απο την εκπαιδευτική διαδικασία .
Δεν εκφράζουμε την ικανοποίηση μας λοιπόν για το αποτέλεσμα αλλά για την εικόνα της ομάδας μας και για το γεγονός ότι τα κοριτσάκια μας προοδεύουν και άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να στελεχώσουν αργότερα την γυναικεία ομάδα μας .
Αυτή την έννοια έχουν εξάλλου οι υποδομές .Να δουλεύεις με παιδιά απο την γειτονιά σου ,απο τα σπλάχνα σου ,να μεγαλώνεις μαζί τους και να δοκιμάζεις την επιμονή,την υπομονή και τις ικανότητες σου στην αθλητική εκπαίδευση τους και την ενίσχυση της κοινωνικής επιμόρφωσης τους .
Δεν έχει νόημα να κάνεις μεταγραφές για τις υποδομές σου και να ...καμαρώνεις κιόλας...
Ο Πορφύρας έπαιξε σωστό  βόλει και επεκράτησε σε ένα ματς στο οποίο αντιμετώπισε μία ομάδα που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί με υπευθυνότητα να σταθεί στο χώρο.
Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον ΑΣΗ για τη συνέχεια .
Τα σετ ήταν 25-13 ,25-15  και 25- 23.
A.O.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ  Λιάρου ,Α.Πρίφτη ,Ε.Πρίφτη ,Παλημέρη,Δαρδακούλη ,Τζερεφού ,Κ.Ζαννή,Παπαδήμα ,Ντονάδου ,Καρβούνη , Παυλίδου ,Γεροκούνα.