Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

.«Ναι στους ανθρώπους του αθλήματος, όχι στα επεισόδια»

Για τους «αγώνες ειδικής διαχείρισης» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιάννης Στουραϊτης που ήταν παρών στη  σύσκεψη στα γραφεία της ομοσπονδίας.
«Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία της ΓΓΑ λόγω των όσων συνέβησαν στο πρόσφατο ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Όλοι οι αγώνες βόλεϊ κρίθηκαν ειδικής διαχείρισης και έπρεπε να καθίσουμε να βρούμε μια χρυσή τομή και να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα χωρίς επεισόδια», δήλωσε αρχικά.
Αναφερόμενος στον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των «αιωνίων» στις 2 Μαρτίου στου Ρέντη είπε πως δικαίωμα εισόδου θα έχουν: «Αθλητές του βόλεϊ και άνθρωποι του αθλήματος, καθώς και μαθητές δημοτικών σχολείων που θα μπουν σε ονομαστικές λίστες. Εμείς θέλουμε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος και να μην αποκλείσουμε κανέναν. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας».
Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει συνάντηση στου Ρέντη για τα μέτρα ασφαλείας και για το πώς θα γίνουν πράξη οι προτάσεις που κάναμε».
Όσον αφορά τα ντέρμπι στην Α1 γυναικών εξήγησε πως υπάρχει συμφωνία για το παιχνίδι στο Μετς και για το επόμενο ματς του πρωταθλήματος θα επανεξεταστεί το θέμα μήπως έχουν αλλάξει οι συνθήκες ως τότε.