Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Φιλική ήττα με 3-1 σετ απο τον Ρέντη

Ομορφο παιχνίδι έγινε και απόψε στο φιλικό του Πορφύρα με τον Ρέντη, στο ''Σαλπέας''. Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την προηγούμενη Τετάρτη, όταν είχαμε πάρει και τα 4 σετ του αγώνα, ήταν ο Ρέντης που έπαιξε καλύτερα και πήρε εύλογα τη νίκη με 3-1 σετ.
Το σημαντικό πάντα σε αυτά τα φιλικά ''συντήρησης'' είναι ότι οι αθλήτριες των δύο ομάδων έπαιξαν και ξέφυγαν απο την ρουτίνα των  εκτός περιόδου προπονήσεων.
Ευχάριστο είναι επίσης ότι αγωνίσθηκαν αρκετά και οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες μας, κορασίδες και παγκορασίδες που πλαισιώνουν την γυναικεία ομάδα μας απο την οποία απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Χατζηκωνσταντή, Χαλβατζή, Τζούλου,Φικάι.
Μπράβο στο Ρέντη για την επιτυχία του και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και την ευγενική ανταπόκριση του στο φιλικό.
Θα ακολουθήσουν φιλικά με τον Πειραικό και τον Φοίνικα στο ''πειραικό τόξο'' και περιμένουμε ενημέρωση για φιλικό και απο την Δραπετσώνα αν και η αλήθεια είναι ότι για όλες τις ομάδες μπαίνει πια ένα ζήτημα καθώς ξεκινούν οι εξετάσεις και τα παιδιά πρέπει να δώσουν βάση όχι μόνο στις προπονήσεις αλλά και στα μαθήματα στα οποία καλούνται να δοκιμασθούν γραπτά.