Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Παίζω Βόλεϊ!


 
Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος είναι γεγονός. To πρόγραμμα «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ» ανοίγει την αγκαλιά του σε σχολεία, συλλόγους, εκπαιδευτικούς φυσικής Αγωγής, προπονητές του αθλήματός μας, στα ΤΕΦΑΑ της χώρας αλλά κυρίως στην Ελληνική οικογένεια υποδεχόμενο όλα τα παιδιά και τους γονείς τους στο πιο συναρπαστικό και ασφαλές ομαδικό άθλημα.
Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει πιλοτικά και περιλαμβάνει: Επιμορφώσεις καθηγητών φυσικής αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στοχευόμενες επισκέψεις συνεργατών του «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ» σε δημοτικά σχολεία με ομιλίες και χορήγηση αθλητικού υλικού, οργανωμένες εκδηλώσεις μαζικού χαρακτήρα σχολείων και αθλητικών σωματείων και προβολή δράσης όλων όσων ασχολούνται με το μίνι βόλεϊ σε όλη τη χώρα που είναι σημαντική, μακροχρόνια και αξιέπαινη. Όλα τα παραπάνω σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τις διευθύνσεις φυσικής αγωγής της χώρας, αλλά ασφαλώς και με τους φορείς του αθλήματός μας, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ, ΣΕΠΠΕ, ΟΔΒΕ που έχουν τη καλή θέληση της υποστήριξης του έργου.
Η επίσημη έναρξη του «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ» δίνεται τη Κυριακή 29 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Ένα εντυπωσιακό σκηνικό με 60 γήπεδα μίνι βόλεϊ, «απλωμένα» σε 10.000 τετραγωνικά μέτρα κάτω από τη περίφημη “Αγορά Καλατράβα” του Ολυμπιακού σταδίου, θα δώσει τη δυνατότητα υποδοχής, διασκέδασης και πολλών αγώνων εκατοντάδων παιδιών που αναμένεται να κατακλύσουν την Ολυμπιακή εγκατάσταση. Οι συμμετοχές είναι ευπρόσδεκτες και ανοιχτές για σχολεία και συλλόγους από κάθε σημείο της Ελλάδας.