Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Υπάρχει μαγικό χαλί ;

Εάν υπάρχει μαγικό χαλί θα ήταν όμορφο να το είχαμε κοντά μας για να πετχαθούμε μέχρι την Γλυφάδα και να μεταφέρουμε στον Πειραιά το κλειστό που χρησιμοποιούν πια οι ομάδες αυτού του Δήμου.
Ενα καταπληκτικό γήπεδο, τόσο σε αγωνιστικό χώρο όσο και σε υποδομές καθώς διαθέτει γραφεία συλλόγων, πανέμορφες εξέδρες, λειτουργικά αποδυτήρια και αποστάσεις ασφαλείας όπως και σημασία στη λεπτομέρεια, ακόμα και για τα πιο μικρά ζητήματα.
Παίξαμε εκεί χθες βράδυ μετά απο ευγενική πρόσκληση της Ευρυάλης και ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπρόεδρο της ΕΣΠΕΔΑ κ.Πάγκαλο όπως και την προπονήτρια της Ευρυάλης κ.Μιχαηλίδου για την άριστη φιλοξενία τους και την εξαιιρετική συμπεριφορά τους.
Τίμησαν έτσι και τον προπονητή μας Κων. Γκούντα που έχει φορέσει τη φανέλλα της Ευρυάλης και αυτό μας άρεσε γιατί στο τέλος της ημέρας στον αθλητισμό αυτό έχεις να κερδίσεις. Τις ανθρώπινες σχέσεις και τη χαρά της αναγνώρισης της αυθεντικής προσπάθειας.
Απολαύσαμε το παιχνίδι σε ένα καταπληκτικό και απόλυτα πολιτισμένο περιβάλλον και ευχόμαστε να κληρωθούν εφέτος με την Ευρυάλη όλες οι ομάδες μας στα αναπτυξιακά, ώστε να πάμε πολλές φορές εκεί.
Τι άσχημο ωστόσο  που είναι να αισθάνεσαι σαν παρακατιανός επειδή ο δικός σου Δήμος, διαχρονικά, γυρνά την πλάτη στον αθλητισμό....
Στα σπορ, τα πάντα μπορούν να γίνουν όταν έχεις εγκαταστάσεις.
Εμείς, προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα χωρίς να έχουμε παρά μόνο τα στοιχειώδη απο εγκαταστάσεις.
Δεν είναι κρίμα ;
Το φιλικό με την Ευρυάλη, στο αγωνιστικό μέρος, είχε ενδιαφέρον ως ένας αγώνας συντήρησης.
Παίχθηκαν 3 σετ, πήραμε και τα 3, φύγαμε χωρίς να έχει μπόρα ή να βρούμε πλημμυρισμένους δρόμους και πράγματι απολαύσαμε την βόλτα στην Γλυφάδα όπου φαίνεται ότι μετακόμισαν οι μάγκες και άφησαν στον Πειραιά τα κορόιδα...

Ν.Δελ.