Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Το μπλογκ είναι ανοικτό σε όλες τις ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ

Λάβαμε απο το σωματείο  Ηλιούπολη, με μαίηλ, την ανακοίνωση που εξέδωσε για τις αιτιάσεις του σωματείου  Περιστέρι.
Ηδη, την είχαμε αναδημοσιεύσει απο το volleynews.gr όπως άλλωστε είχαμε πράξει και με εκείνη του Περιστερίου.
Είναι τιμή και χαρά μας ότι η Ηλιούπολη μας συμπεριέλαβε στους αποδέκτες κοινοποιήσεως μίας ανακοινώσεως της.
Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση θα είναι η πρώτη, με την οποία θα εγκαινιασθεί ένας ακόμα καλύτερος κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα στους 2 συλλόγους με τις παραδοσιακά καλές σχέσεις τόσο σε διοικητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, μέσα απο αυτό το μπλογκ, απευθύνει κάλεσμα όχι μόνο στην Ηλιούπολη αλλά και σε κάθε σωματείο της δύναμης της ΕΣΠΕΔΑ, ώστε να μας κοινοποιεί στη διεύθυνση porfyrasvolley@gmail.com ανακοινώσεις και δράσεις του, ώστε να τις παρουσιάζουμε, αρκεί να μην περιλαμβάνουν αναφορές σε ονόματα και χαρακτηρισμούς.
Μία δυσκολία έχουμε ως προς την ανάρτηση σημάτων και φωτογραφιών, αλλά, το...παλεύουμε...
Σκοπός και στόχος είναι να αναδειχθεί το γυναικείο βόλει αλλά και παράλληλα να προασπισθεί.
Προφανώς, άλλωστε, η Ηλιούπολη όπως και κάθε ομάδα της κατηγορίας μας και συνολικά του χώρου, είναι αταλάντευτα αφοσιωμένη στην επικράτηση καθαρά αθλητικής ατμόσφαιρας, την προώθηση των θετικών σημείων, την απομόνωση και τον εξοβελισμό των αρνητικών και ποδοσφαιρικών στοιχείων, τη δημιουργία και επικράτηση ήπιου κλίματος και πνεύματος, τη διασφάλιση ασφαλούς περιβάλλοντος σε κάθε εντός έδρας αγώνα της.
Δέσμευση αυτού του χαρακτήρα θεωρούμε ότι είναι απολύτως αυτονόητη.

Και μία πρόταση απο τον Πορφύρα στις άλλες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ και ειδικά της Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Ελάτε μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα κατά της βίας στον ελληνικό αθλητισμό, να το συνυπογράψουμε και να το στείλουμε παντού.
Ετσι θα πούν όλοι ότι και πάλι το βόλει πρωτοπορεί. 
Ωστε να δείξουμε ότι είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  και ότι έχουμε τη δύναμη, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να κρατήσουμε ΜΟΝΟ  τα παιδιά μας και τις οικογένειες στο γήπεδο και παρέα να ξεριζώσουμε τα ζιζάνια, προστατεύοντας αυτό που αγαπάμε.
Προς το παρόν ; Ψυχραιμία. Ο αθλητισμός ενώνει. Δε χωρίζει.
Καλημέρα σας. Καλή Κυριακή. Με υγεία.

Υ.Γ. Με μεγάλη χαρά μας, μέχρι τις 20 Ιουνίου, μπορούμε να κανονίσουμε φιλικό με την Ηλιούπολη ή και με όποια άλλη ομάδα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ το επιθυμεί, ώστε να υπάρχει ''συντήρηση'' για τις αθλήτριες μας αλλά και να πιούμε, επιτέλους, χαλαρά το καφεδάκι μας, στο ''Σαλπέας'' ή στην Ηλιούπολη ή αλλού.
Το μαίηλ το έχετε, τα τηλέφωνα τα γνωρίζετε, θα είμαστε στη διάθεση σας. 


Ν.Δελαγραμμάτικας