Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τα 2 γκρουπ των Μίνι

Τα κορίτσια που είναι στο τμήμα των Μίνι ενημερώθηκαν--και όσα δεν ήλθαν την Κυριακή θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς εάν δεν πάρουν την πληροφόρηση απο το μπλογκ μας---για τη δημιουργία 2 επιμέρους τμημάτων.
Το ένα γκρουπ Μίνι θα ξεκινά την προπόνηση του στο ''Σαλπέας΄΄ στις 9 το πρωί του Σαββάτου και το άλλο στις 10.
Αλλαγή θα υπάρχει και την Κυριακή και οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικώς.
Η αλλαγή χρειάζεται τη συνεργασία των γονιών ώστε να υλοποιηθεί.
Είναι αναγκαία ωστόσο γιατί με 35 και 40 παιδιά μέσα στο γήπεδο, δεν γίνεται δουλειά και δε θέλουμε να μας πεί ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ότι τον κοροιδεύουμε ή ότι δε σεβόμαστε το υστέρημα του.
Εάν υπάρξει η δυνατότητα--το προσπαθούμε---τα παιδιά του πρώτου γκρουπ θα πάνε σε άλλη,πρωινή,  ώρα, ωστόσο, το δεδομένο είναι ότι απο αυτό το Σάββατο πάμε στις 9 και στις 10.
Προφανές βέβαια είναι ότι όσο οι γονείς είναι στο γήπεδο κατά την προπόνηση, πρέπει να αισθάνονται και να το δείχνουν ότι σέβονται τη διαδικασία, τον προπονητή, την ομάδα και τους εαυτούς τους αλλά πάνω απο όλα τα βλαστάρια τους που πάνε στο γήπεδο για να μάθουν από όσα τους λέει ένας και όχι απο όσα τους φωνάζουν απο δεξιά και αριστερά.
Οτι έχουμε παραπάνω να πούμε στα παιδιά μας το λέμε στο σπίτι και όχι την ώρα που προπονούνται.
Ο σκοπός άλλωστε είναι να τα βοηθήσουμε.
Φυσιολογικές βεβαίως είναι οι αντιδράσεις αυτού του τύπου.
Ολοι αισθανόμαστε άλλωστε σαν...κουκουβάγιες και ΟΛΟΙ  δεν είμαστε απλώς γονείς, αλλά, μπαμπάδες που έχουμε τις αδυναμίες μας, με τις κόρες...
Ανθρώπινες καταστάσεις...
Είναι σπουδαίο ωστόσο ότι έχουμε μετά απο την περσινή ακόμα μία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φουρνιά όχι μόνο κοριτσιών αλλά και γονιών που είναι  απολύτως βέβαιο ότι θα προσφέρουν πολλά στο τμήμα με την ενεργητικότητα, το επίπεδο και την αγάπη τους για τα σπορ.

Ν.Δελ.