Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μία αλλαγή που δε σβήνει τίποτα...

Οπως ένας λαός χάνεται όταν ξεχνά την ιστορία του έτσι και μία ομάδα δε δικαιούται να υπάρχει όταν δείχνει αγνωμοσύνη, αχαριστία και περιορισμένη ή και επιλεκτική μνήμη....
Για επαγγελματικούς λόγους, η παλαιότερη απο τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας, Μίνα Τσαπούρη, κρίθηκε σκόπιμο να αφοσιωθεί στην παρουσία της ως αθλήτρια του Πορφύρα και να αφήσει τις υποχρεώσεις που είχε ως προπονήτρια των Κορασίδων, καθώς πράγματι είχε γίνει...τιραμόλα για να τα προλαβαίνει όλα ( δουλειά, προπονήσεις, σπιτικό, καθώς είναι παντρεμένη ) και να είναι σε όλα συνεπής.
Την ευχαριστούμε πολύ για όσα έδωσε στα 5 χρόνια που ήταν προπονήτρια στις υποδομές μας, όπου δεν αποκλείεται βεβαίως να επιστρέψει, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Δούλεψε με επιμέλεια, ηθική και πάθος με τα παιδιά μας και προσπάθησε να τα βοηθήσει.
Ασχολήθηκε μαζί τους και προσωπικά την ευχαριστώ γιατί κόπιασε για να μάθει βόλει στην Μαρία και δούλεψε μαζί της, όπως φυσικά και με τα άλλα παιδιά.
Αυτό το διάλειμμα το χρειαζόταν ώστε να αποφορτισθεί, ωστόσο, ο κύκλος δεν κλείνει.
Μίνα, καλή σαιζόν να έχουμε και ΥΓΕΙΑ για εσένα και τους δικούς σου όπως και για ΟΛΕΣ τις αθλήτριες μας και όλα θα πάνε καλά.
Είμαστε όλοι μαζί.


Ν.Δελαγραμμάτικας