Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλαγές στις προπονήσεις των Μίνι

Η εμπιστοσύνη των γονιών και η αγάπη των παιδιών σε συνδυασμό με την επιμέλεια και την ειλικρινή αγάπη που υπάρχει για τα παιδιά, οδηγεί σε εξελίξεις διαφοροποιήσεως του προγράμματος προπονήσεως των Μίνι του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα.
Ετσι, αύριο Κυριακή και την Τετάρτη, τα κορίτσια θα προπονηθούν στις ώρες που γνωρίζουν.
Στις 13.00 την Κυριακή και στις 16.00 την Τετάρτη.
Ωστόσο, το πρόγραμμα των Μίνι αλλάζει απο το Σάββατο 24.9.2011
Ετσι, τα παιδιά που θα ενημερωθούν απο τον προπονητή τους κ.Γιάννη Τσουρουγιάννη θα γυμνασθούν το άλλο Σάββατο στις 9 το πρωί στο Σαλπέας και τα υπόλοιπα θα πάνε για προπόνηση στις 10.
Την Δευτέρα θα ανακοινώσουμε τα ονόματα των παιδιών που θα είναι στο γκρουπ των 9 και εκείνα που θα είναι στο γκρουπ των 10.
Ο διαχωρισμός θα γίνει, κατά βάση, σύμφωνα με την ηλικία των παιδιών και τον χρόνο συμμετοχής τους στις προπονήσεις του βόλει του Πορφύρα.
Τα γκρουπ δε θα ονομάζονται Α και Β για λόγους που έχουμε εξηγήσει.
Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου.
Θα είναι το γκρουπ των 9 και το γκρουπ των 10.
Θέλουμε τη συνεργασία των γονιών γιατί αυτή η αλλαγή γίνεται με στόχο να δουλέψουν καλύτερα τα παιδιά καθώς άλλωστε η ομάδα μας βασίζεται στο φυτώριο της αλλά παράλληλα θέλουμε να τιμάμε τον ιδρώτα των γονιών που μας δίνουν τη συνδρομή τους και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους παρέχουμε ΣΩΣΤΕΣ αθλητικές υπηρεσίες.
Οποιοι γονείς --και δεν είναι λίγοι...--έχουν 2 κοριτσάκια στην ομάδα μας, στα Μίνι, θα πρέπει είτε να βρούν φόρμουλα ώστε να τα φέρουν και στις 9 και στις 10, αν τα παιδιά πρέπει να χωρισθούν, ή να δεχθούν μαζί μας την προφανή δυσκολία στην εκτέλεση του προπονητικού προγράμματος για το οποίο χρειάζεται να υπάρχει ομοιογένεια.
Τα τμήματα δεν πρόκειται να έχουν οργανική δύναμη μεγαλύτερη απο αυτή που θα επιτρέπει να γίνεται συστηματική προσπάθεια για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών και ασφαλώς για την ασφαλή άθληση τους στο χώρο.
Τα κορίτσια που απο εδώ και πέρα θα έλθουν, θα εγγράφονται στο γκρουπ των 9 ή των 10 ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους και την αντικειμενική κρίση του προπονητή τους.
Στο πλαίσιο των αλλαγών στα Μίνι, καθίσταται σαφές ότι απο τις αρχές Οκτωβρίου και έπειτα θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός της παρουσίας των γονιών, κηδεμόνων και οικείων των αθλητριών μας στην προπόνηση.
Ηδη, στα τμήματα Παγκορασίδων και Κορασίδων έχει γνωστοποιηθεί ότι πλην των εφόρων δε θα υπάρχει γονιός στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Η προσέγγιση σε αυτό το θέμα για τα Μίνι θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη λόγω της ηλικίας των παιδιών.
Ολα αυτά τα επιχειρούμε απο σεβασμό σε εσάς, στα παιδιά σας και στις θυσίες που κάνετε ώστε να μας δώσετε χρήματα απο το υστέρημα σας για να αθλούνται τα παιδιά σας στο βόλει του Πορφύρα.
Προφανώς, λοιπόν, τις αλλαγές πρέπει να τις κάνουμε ΜΑΖΙ.
Για τα παιδιά μας. Γιατί όλοι είχαμε, έχουμε ή θα έχουμε τις κόρες μας στο βόλει του Πορφύρα.
Κανείς δεν είδε φως και μπήκε....


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ