Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ενας τελικός με ιδιαιτερότητες

Ο αποψινός τελικός με την Νίκη Αμαρουσίου είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες.
Φθάσαμε εδώ αποκλείοντας την διοργανώτρια Παλλήνη η οποία θα διεκδικήσει την άνοδος της απο την Α΄ΕΣΠΑΑΑ στην Α2. Το ίδιο ισχύει και για την Νίκη Αμαρουσίου.
Ο Πορφύρας δεν έχει συχνά την ευκαιρία να συναντάται με ομάδες απο την ΕΣΠΑΑΑ και η εμπειρία είναι πράγματι ενδιαφέρουσα.
Παράλληλα, στη Νίκη Αμαρουσίου αγωνίζεται, με ξεχωριστή ως αναμενόταν, επιτυχία η άλλοτε αρχηγός μας και επί 5 χρόνια υπερπολύτιμη αθλήτρια μας, η Αγγελική Λιούκα. Το γεγονός ότι θα βρεθεί απέναντι μας είναι πράγματι ...παράξενο και λες το φέρνει η τύχη αυτή η εμφάνιση μας, με την προβολή της ''Φλόγας'',   δεν έχει νούμερο 13. Θαρρείς και το αποσύραμε για να μην παίξει η Αγγελικούλα κόντρα στον εαυτό της....
...Απέναντι μας θα είναι ο πατέρας της, ο Γιώργος. Στον οποίο προστρέχαμε για συμβουλές για τα παιδιά μας, στον οποίο ακούμπησε ο κυρ Μανώλης για αρκετά χρόνια παίρνοντας κουράγιο αλλά και πολύτιμη, ποικιλότροπη, βοήθεια.
Προκειμένου να φθάσει εδώ ο Πορφύρας και να έχει κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων, έβαλε πολλά λιθαράκια ο Γιώργος.
Και όπως ξέρει, τα Πειραιωτάκια δε ξεχνούν, αλλά, εκτιμούν....
Καλό παιχνίδι, καλή διασκέδαση και παίξτε όλοι και όλες για να δείξετε ότι ο αθλητισμός και το βόλει προσφέρουν διέξοδο, εκτόνωση, αληθινές και όχι...προκάτ συγκινήσεις, μακρυά απο στερεότυπα, δήθεν και φρου--φρου....
Να το ακούσει και ο νεκροθάφτης ότι ζούμε και βασιλεύουμε....


Ν.Δελαγραμμάτικας