Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πορφύρας στο τουρνουά της Παλλήνης

Η ομάδα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ανταποκρίθηκε με αμεσότητα στην ευγενέστατη πρόσκληση που μας απηύθυνε το σωματείο Α.Ο. Παλλήνη, το οποίο κια ευχαριστούμε και προσωπικά την Πρόεδρο του κ.Παπαγεωργίου. 
Το 11ο Τουρνουά "ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ", στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της Παλλήνης  Γιώργου Ζάχου, θα  διαρκέσει τρεις ημέρες, 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, είναι η πρώτη χρονιά που το Τουρνουά διεξάγεται σε δύο γήπεδα (στο Κλειστό Γήπεδο Παλλήνης και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κάντζας), γεγονός που θα βοηθήσει στην βέλτιστη κατά το δυνατόν διεξαγωγή των αγώνων.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου, ΑΟΦ Πορφύρας, ΑΟ Αργυρούπολης, ΑΟ Παλλήνη, ΑΓΟΓ Ευρυάλη, ΑΕ Γκράβας, ΓΣ Γλυκών Νερών και ΑΣ Τυφών.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του Τουρνουά: Οι οκτώ ομάδες που συμμετέχουν χωρίζονται σε δύο ομίλους. Ο Α' Όμιλος θα δώσει αγώνες στο Κλειστό Γήπεδο Παλλήνης και ο Β' Όμιλος στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κάντζας. Την Παρακευή οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19.00 και στις 21.00 και το Σάββατο στις 18.00 και στις 20.00.
Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης (στις 15.30 και στις 17.30 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κάντζας), ο μικρός και ο μεγάλος τελικός (στις 16.00 και στις 18.00 στο Κλειστό Γήπεδο Παλλήνης).
Θα ακολουθήσει τελετή απονομής στις 20.00, η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου μας, καθώς και πάρτυ με φαγητό και μουσική.