Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Παλλήνη δείχνει τον δρόμο...

Θέλετε να διοργανώσετε τουρνουά ; Πηγαίνετε στην Παλλήνη να σας πεί τι πρέπει να κάνετε.
Χίλια μπράβο στην Εισαγγελέα Πειραιά και Πρόεδρο της Παλλήνης κα Ευγενία Παπαγεωργίου και σε όλους τους διοικούντες την Παλλήνη για την ΑΡΤΙΑ, ΑΨΟΓΗ και ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ διοργάνωση του τουρνουά ''Γ.Ζάχος''.
Σας ευχαριστούμε θερμά.
Φύγαμε καταυποχρεωμένοι απο την Παλλήνη για όσα ζήσαμε και όσα είδαμε.
Ευχαριστηθήκαμε....
Τέτοια σωματεία λυπάσαι που είναι μακρυά σου, σε απόσταση και δεν τα έχεις κοντά σου για να χαίρεσαι την αύρα τους.
Αναπαράγουμε το δελτίο Τύπου της Παλλήνης για την τελευταία ημέρα της  διοργάνωσης.
''Η τελική φάση του Τουρνουά ΖΑΧΟΣ 2011 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, καθώς εχθές ήταν η ημέρα με τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια.
Στον αγώνα κατάταξης για τις 7η και 8η θέσεις, ο ΓΣ Γλυκών Νερών νίκησε τον ΑΣ Τυφών με σκορ 3-1 στο γήπεδο της Κάντζας, ενώ στο ίδιο Γήπεδο ο ΑΓΟΓ Ευρυάλη επικράτησε της ΑΕ Γκράβας με σκορ 3-2, κατακτώντας την 5η θέση του Τουρνουά.
Στο γήπεδο της Παλλήνης διεξήχθησαν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Στον μικρό τελικό, ο ΑΟ Παλλήνη κατέκτησε τα 2 πρώτα σετ, εν συνεχεία, όμως, ο ΑΟ Αργυρούπολης αντεπιτέθηκε και κατέκτησε τα επόμενα 2. Στο tie break η ομάδα μας ετέθη από νωρίς επικεφαλής στο σκορ και παρά την προσπάθεια της ομάδας της Αργυρούπολης να επιστρέψει,  η ομάδα μας κατέκτησε τη νίκη με 3-2 και μαζί την 3η θέση.
Στον μεγάλο τελικό ο ΑΟΦ Πορφύρας αναμετρήθηκε με τον ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Πειραιά ετέθη από νωρίς επικεφαλής στο σκορ και επικράτησε παρά την αντεπίθεση της Νίκης στους τελευταίους πόντους. Το σκηνικό άλλαξε στο 2ο σετ, καθώς η πρωτοπορία στο σκορ άλλαζε συνεχώς χέρια, στο τέλος, όμως, ο ΑΟΦ Πορφύρας φάνηκε καλύτερος στα σημεία και έκανε το 2-0. Το τρίτο σετ κύλησε με παρόμοιο τρόπο και ο ΑΟΦ Πορφύρας αναδείχθηκε κυπελλούχος του Τουρνουά με σκορ 3-0.

Η τελική κατάταξη, λοιπόν, έχει ως εξής:
1. ΑΟΦ Πορφύρας
2. ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου
3. ΑΟ Παλλήνη
4. ΑΟ Αργυρούπολη
5. ΑΓΟΓ Ευρυάλη
6. ΑΕ Γκράβας
7. ΓΣ Γλυκών Νερών
8. ΑΣ Τυφών

Στην τελετή απονομής που ακολούθησε απονεμήθηκαν διπλώματα και κουκλάκια σε όλες τις ομάδες, μετάλλια στις 3 πρώτες ομάδες και φυσικά το Κύπελλο του Τουρνουά στον ΑΟΦ Πορφύρας.
Κατά τη διάρκεια του τελικού, της τελετής απονομής και του πάρτυ που ακολούθησε, γονείς και φίλοι του συλλόγου εργάσθηκαν εντατικά προκειμένου να φέρουν εις πέρας το μίνι barbeque που διοργανώθηκε.
Τέλος, έλαβε χώρα και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Οι νικητήριοι αριθμοί θα ανακοινωθούν σε λίγη ώρα στο site μας (με ανανέωση της παρούσας είδησης) καθώς και στη σελίδα μας στο facebook.
Ευχαριστούμε τις ομάδες, τους προπονητές και τους εφόρους τους, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του φετινού τουρνουά, το οποίο με χαρά και συγκίνηση διοργανώσαμε και φέτος στη μνήμη του αδικοχαμένου μας αθλητή Γιώργου Ζάχου''.