Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πάντα υπάρχουν θετικά μέσα στη μιζέρια...

Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο μπλογκ της Αμιλλας.
''Η έναρξη της προετοιμασίας για την φετινή αγωνιστική περίοδο, βρήκε στην …γραμμή εκκίνησης και τα μικρά φυντανάκια μας, το αγωνιστικό mini της Άμιλλας, τμήμα υπόδειγμα για τον σύλλογό μας!
Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας προπόνησης περιείχε καλή προθέρμανση και τρέξιμο 2.000μ συνολικά. Αντί για τρέξιμο όμως τα πιτσιρίκια, εκμεταλλευόμενα και την απουσία του “αφεντικού”, πήραν την πρωτοβουλία να γυμναστούν με έναν διαφορετικό τρόπο.
Αξιοποίησαν λοιπόν την πρωτότυπη ιδέα της κ. Αθηνάς και οργάνωσαν μια ωραία ποδηλατάδα στο πάρκο Τρίτση με σκοπό να γνωρίσουν την πανίδα του πάρκου αλλά και … να ταΐσουν τις πάπιες, συνδυάζοντας έτσι τον αθλητισμό με την γνωριμία και την φροντίδα του περιβάλλοντος. Ότι πιο ωραίο για τις μικρούλες μας, την ελπίδα του μέλλοντος!
Στην δραστηριότητα συμμετείχαν όλα τα παιδιά του τμήματος, ακόμα και αυτά τα οποία δεν διέθεταν ποδήλατο, το οποίο μοιράστηκαν με τα παιδιά που είχαν. Ομαδικό πνεύμα και αλληλεγγύη. Για να μάθουν από μικρά να μοιράζονται τα παιχνίδια τους, το γήπεδο, το πάρκο, τον κόσμο ολόκληρο με τους μικρότερους, τους “ξένους”, με αυτούς που …δεν έχουν!.
Την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενηθούν στις προπονήσεις των παγκορασίδων τρίτη, πέμπτη και σάββατο, σε μεικτές προπονήσεις υπό τις οδηγίες της κ. Γεωργίας, λόγω επισκευών στο 1ο σχολικό γυμναστήριο της δημοτικής κοινότητας καματερού και από δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχει επιστρέψει και η κ. Άννα, κανονικά στο πρόγραμμά μας.
Την ίδια εβδομάδα, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις και τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας για αγόρια και κορίτσια δημοτικού σχολείου.
Στις ακαδημίες του συλλόγου μας δημιουργήθηκε φέτος και ένα νέο τμήμα “προσχολικής αγωγής”, με σκοπό να απορροφήσει τα αγοράκια και κοριτσάκια μικρότερων ηλικιών -από 4 έως 8 ετών περίπου- και να τα οδηγήσει ομαλά, μέσα από ένα πρωτοποριακό επιστημονικό πρόγραμμα, στο άθλημα της πετοσφαίρισης, όταν θα έχουν πλέον την κατάλληλη βιολογική και προπονητική ηλικία.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερώνεστε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας από τους υπεύθυνους του συλλόγου.
Καλή χρονιά και στα μικρά μας λοιπόν και σε όλους και όλες, με υγεία και αγάπη''.