Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πορφύρας στα ημιτελικά του τουρνουά της Παλλήνης

Την πρόκριση της στα ημιτελικά του τουρνουά ''Γ.Ζάχος'', που διοργανώνει η Παλλήνη, εξασφάλισε η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα νικώντας με 3-0 σετ την Ευρυάλη στο κλειστό της Κάντζας.
Το παιχνίδι ήταν όμορφο, ειδικά για ξεκίνημα περιόδου, αλλά, βεβαίως είναι πρόωρο να γραφεί οτιδήποτε άλλο πέρα απο το σκορ και τα σετ. Είναι μόνο ένα φιλικό....
Σε τι θέλουμε να δώσουμε βαρύτητα ;
Στη συγκινητική αφοσίωση στην ομάδα της οικογένειας Τσαβαρή που έφυγε απο την προπόνηση των Κορασίδων, με το τέλος της, για να πάει στην Κάντζα να δεί το ματς και στο τηλεφώνημα της εφόρου των τμημάτων υποδομών ( άντε, με το καλό να πάρεις και τα Μίνι σε λίγο...) Τασούλας Λιάρου που θέλησε να μάθει, με τη λήξη, ''πόσο ήρθαμε''.
Τα μικρά πράγματα δείχνουν πολλά και με αυτά τα υλικά χτίζονται οι ομάδες που έχουν παρελθόν, τιμούν το σήμερα και σχεδιάζουν το αύριο....  
Τα σετ  ήταν 25-19, 25-22 και 25-19.
Ευχαριστούμε τον κ. Οικονομόπουλο και την κ. Χακπίμου που διαιτήτευσαν κατά τρόπο άψογο, χωρίς μάλιστα αποζημίωση οδοιπορικών καθώς προσφέρθηκαν εθελοντικά.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας )  Μουστάκη, Τσαπούρη, Καράκου, Δήμα, Θεοχάρη, Γρηγορίου, Μανωλάκου, Γκούρα,Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου, Κουτσιβίτη.
ΕΥΡΥΑΛΗ ( Μιχαηλίδου) Πετρούνια, Ζώη, Τασούλη, Λεοντάρα, Ταμπάκη, Παπαιωάννου, Μουράτογλου, Παπαναστασίου, Ηλιακοπούλου, Λάππα, Πάντου, Τσαούση.