Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ποδαρικό με το δεξί για τον Πορφύρα

Πρώτο επίσημο παιχνίδι στο 2012 για το βόλει  του Πορφύρα και οι Νεάνιδες μας νίκησαν με 3-0 σετ στο ''Σαλπέας'', τον Πειραικό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Τα σετ  ήταν 25-10, 25-14 και 25-9.
Ο Πορφύρας ήταν εμφανώς καλύτερος και έφθασε έτσι στην 4η νίκη του στο πρωτάθλημα, δεύτερη διαδοχική μετά απο εκείνη στο Χαιδάρι επί του Θριάμβου.
Τα κορίτσια έπαιξαν αρκετά καλά και κυρίως σοβαρά και έτσι πήραν αυτό που άξιζαν.
Χρόνια Πολλά στην Ιωάννα Τσιραντωνάκη που έφερε, εξαιρετικά, γλυκά για να κεράσει, ωραίο το κλίμα του αγώνα, με καλή διάθεση και όρεξη για παιχνίδι, αξιέπαινη η προσπάθεια της πασαδόρου μας Φρόσως Χατζηπέτρου που είναι στην Γ΄Λυκείου και έχει διάβασμα, αλλά, στον αγώνα ήταν καταπληκτική, στα χαιλάιτ του αγώνα ο άσος της Ολγας Δημητρίου, γύρισε υγιής και θα βελτιωθεί η Εβελίνα Θαλασσινού που είχε λείψει για 25 ημέρες, πολύ καλή και πάλι ως λίμπερο η Μαριάννα Λιάρου, απουσίασαν για διάφορους λόγους, τρία παιδιά, η Ανδρονίκη και η Ειρήνη Πρίφτη και η Σοφία Μουρέλου.
Το πιο ωραίο στιγμιότυπο, ίσως, ήταν, σε μία φάση του αγώνα,  η κόντρα στο φιλέ της Στέβης Χαλβατζή και της Σοφίας Τούντα του Πειραικού ( η οποία ήταν και η καλύτερη σε απόδοση απο την ομάδα της ).
Η Στέβη μας  βγήκε νικήτρια σε αυτή την προσπάθεια, αλλά, μάλλον η ...αντίπαλος της θα την...εκδικηθεί αύριο στα εργαστήρια.
Είναι και οι δύο σπουδάστριες στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεμιστημίου Αθηνών.
Είπαμε, το βόλει σε βοηθά και ακονίζει το μυαλό σου, σε κάνει καλύτερο και ακόμα πιο έξυπνο, μεθοδικό και  πειθαρχημένο.
Στη ζωή, τίποτα δεν είναι τυχαίο...
Αριστη η διαιτησία των Μεταξά--Θεοδωρίδου.          
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας )  Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Κουτσιβίτη, Λιάρου, Τσιραντωνάκη, Τσαβαρή, Θαλασσινού, Δημητρίου, Παλημέρη.
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ( προπονητής Ζωγραφάκης ) Τούντα, Κατισμπόκη, Χαλατσάκου, Ζερβάκη, Μπολοβίνου, Αρίφη, Σωτηρίου, Ζαχαράτου.