Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Θετικά τα μηνύματα απο τη συγκέντρωση στις Παγκορασίδες

Καλή και χρήσιμη ήταν η συγκέντρωση των γονιών των Παγκορασίδων μας.
Βέβαια, ενώ έχουμε 20 κορίτσια στις Παγκορασίδες , είδαμε τους γονείς των 9.
Αλλά, ξέρουμε ότι γενικά η κατάσταση ποτέ δεν είναι εύκολη σε ότι αφορά την ανταπόκριση σε τέτοιες δράσεις και προσκλήσεις, ειδικά στη ν περίοδο μετά απο τις γιορτές, όταν υπάρχει μία σχετική χαλαρότητα και ακόμα δεν έχουν επανενταχθεί, πλήρως, τα παιδιά στις προπονήσεις.
Τα συμπεράσματα απο τη συγκέντρωση ;
--Συμφωνήθηκε ότι κάτω απο τις παρούσες συνθήκες, θα είναι ρίσκο να παρουσιάσουμε δύο ομάδες Παγκορασίδων.
---Ζητήθηκε η συνεργασία όλων για την καλύτερη και μεγαλύτερη ενεργοποίηση των παιδιών, προκειμένου να μη χάνουν προπονήσεις, όταν μπορούν να τις παρακολουθήσουν.
----Επισημάνθηκε ότι η τωρινή είναι μία νέα ομάδα Παγκορασίδων, για την οποία χρειάζεται χρόνος, ώστε να αποδώσει τα αναμενόμενα αφού στην πραγματικότητα είναι μία φουρνιά απο παιδιά που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με υπομονή.
---Δόθηκε το πλαίσιο στο οποίο θέλουμε, ως ομάδα, να αναπτυχθούν οι Παγκορασίδες μας.
Σημασία στα γράμματα και στο σχολείο αλλά αναμφίβολα και συνδυασμός με το κορυφαίο άθλημα για τα κορίτσια, αυτό που πάνω απο οτιδήποτε άλλο διδάσκει τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και το ομαδικό πνεύμα.
---Διατυπώθηκαν προβληματισμοί γονέων, οι οποίοι εκφράζουν γνώση, ειλικρινές ενδιαφέρον αλλά και αντικειμενικότητα. Νομίζουμε ότι έχουμε μία ανομοιογενή, ακόμα, ομάδα αλλά αυτή αποτελείται απο παιδιά που είναι τυχερά επειδή  έχουν τέτοιους γονείς.
----Συμφωνήθηκε ότι όλοι, σε πνεύμα οικογενειακό και συσπείρωσης μέσα στην οικογένεια του βόλει του Πορφύρα, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τον βασικό στόχο μας. Να φτιάξουμε μία ομάδα χαρακτήρων που θα αγωνίζεται για τον Πορφύρα, θα  παρακολουθεί την πορεία και την πρόοδο αυτής της ομάδας και θα ενισχύει την αθλητική βάση της.
Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες, συνεχίζουμε να παλεύουμε, με την κατανόηση, την βοήθεια και την ενθάρρυνση ανθρώπων που βρέθηκαν ο ένας κοντά στον άλλον, με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για τον αθλητισμό αλλά και για τον Πορφύρα.  
Η προσπάθεια συνεχίζεται.