Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Πορφύρας υποδέχεται το Μοσχάτο

Απόψε, στις 21.45, στο ''Σαλπέας'', ο Πορφύρας υποδέχεται το Μοσχάτο, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών.
Το παιχνίδι είναι, όπως ΟΛΑ, στην κατηγορία, ιδιαίτερο επικίνδυνο, με δεδομένο ότι έχει ήδη αποδειχθεί πως όποια ομάδα δεν είναι σοβαρή, πληρώνει το κόστος σε ένα πρωτάθλημα λεπτών ισορροπιών και στο οποίο ΟΛΟΙ θέλουν --και είναι ΘΕΜΙΤΟ--να κερδίσουν πρώτα τον Πορφύρα και μετά την Ηλιούπολη.
Οχι επειδή, απαραίτητα, ο Πορφύρας είναι καλύτερη ομάδα απο την Ηλιούπολη, αλλά, πάντα προκαλεί περισσότερο το κίνητρο της επιτυχίας απέναντι σε μία ομάδα που ξέφυγε, σε όλα τα επίπεδα, στην τελευταία πενταετία, σε σχέση με ότι ισχύει για την Ηλιούπολη, η οποία έπαιζε πριν απο 25 χρόνια στην Α1 και φυσικά είναι μία καταξιωμένη παρουσία.
Το Μοσχάτο είναι ομάδα με την οποία υπάρχουν στενοί δεσμοί φιλίας, αλλά, παραδοσιακά, προκαλεί προβλήματα στον Πορφύρα, εντός και εκτός έδρας.
Αλλωστε, το μάθημα στο Ρέντη, με το χαμένο σετ, απέδειξε ότι μόνο με το όνομα ίσως κερδίζεις αλλού, αλλά, πάντως όχι στο βόλει και σίγουρα όχι στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών, όπου, χωρίς πλαίυ οφφ, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.....