Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Τέταρτη διαδοχική νίκη για τις Νεάνιδες του Πορφύρα


Οι Νεάνιδες του Πορφύρα πέτυχαν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους απόψε, σε βάρος αυτή τη φορά, της Ευρυάλης, με 3-0 σετ.
Η ομάδα μας διεκδικεί την πρόκριση της στην τετράδα της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά, κυρίως κερδίζει την καθολική αναγνώριση και αποδοχή.
Η εμφάνιση του Πορφύρα, απέναντι σε μία θαυμάσια ομάδα, ήταν υποδειγματική, σοβαρή κι υπεύθυνη. Υψηλού επιπέδου, όπως αποτυπώνεται και απο τη μεγάλη διαφορά στους πόντους.
Πήραμε τη ρεβάνς για την αποτυχία μας στον πρώτο γύρο, ωστόσο, ελπίζουμε ότι το στραβοπάτημα που είχαμε στην Γλυφάδα δε θα μας κοστίσει στη...σούμα....  
Καμμία σχέση με ότι είχαμε αντικρύσει στο κλειστό του Αγίου Τρύφωνα, πριν απο ενάμιση μήνα, όταν είχαν ...πονέσει τα μάτια μας απο τον κακό φωτισμό αλλά βεβαίως και απο την απόδοση μας.
Γνωρίζουμε τις δυνατότητες των παιδιών μας. Απολαύσαμε την εμφάνιση τους γιατί ήταν ολοκληρωμένη, φιλόδοξη και ουσιαστική.
Η χαρά για τις επιτυχίες είναι μεγάλη. Κυρίως, ωστόσο, απολαμβάνουμε την πρόοδο των παιδιών.
Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο για μία ομάδα να έχει καλή παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα όπου μετέχει και να συνδυάζει την υποδομή με μία σπουδαία πρώτη ομάδα αλλά και με το κοινωνικό προφίλ και την οργάνωση.
Στην κλήρωση των Νεανίδων είχαμε ακούσει υποτιμητικά λόγια για την ομάδα μας. Μας ζήτησαν συγγνώμη, στη συνέχεια, επειδή, όπως μας είπαν ''δεν εννοούσαν αυτά που είπαν''.
Μέσα στο γήπεδο ο Πορφύρας αποδεικνύει ότι χτίζει μεθοδικά, με πείσμα, χωρίς τυχοδιωκτισμούς, ΜΟΝΟ με Πειραιώτισες και με παιδιά απο τα σπλάχνα του.
Προφανώς, λοιπόν, καμαρώνουμε αυτή τη σπουδαία ομάδα που έχουμε στις Νεάνιδες και επειδή εκτιμούμε και γνωρίζουμε την ποιότητα της, ζητάμε πολλά.
Καταλάβαμε απόψε ότι αυτή η ομάδα έχει εγωισμό.
Τα παιδιά έδειξαν ότι είχαν στεναχωρηθεί απο την ήττα στον πρώτο γύρο και ήθελαν τη νίκη.Την πήραν με αδιαμφισβήτητη υπεροχή και με ρυθμό στο παιχνίδι τους.
Ο Πορφύρας, πλέον, ΑΠΑΙΤΕΙ να συνεχισθεί το πρωτάθλημα των Νεανίδων ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνουν τα αναβληθέντα παιχνίδια πριν απο την κρίσιμη προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ επίσης να δούμε στην πράξη ότι οι κανόνες του παιχνιδιού είναι ίδιοι για όλους.
ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
Με την Ευρυάλη θα συναντηθούμε ξανά το Σάββατο, για το πρωτάθλημα των Κορασίδων. Νομίζουμε ότι και πάλι θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.      
Τα σετ ήταν 25-14, 25-16, 25-12.
Πολύ καλή η διαιτησία των Βελώνη--Κολτσίδη.
A.O.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Κουτσιβίτη, Α.Πρίφτη, Λιάρου, Τσιραντωνάκη, Θαλασσινού, Μουρέλου, Τσαβαρή, Ε.Πρίφτη, Δημητρίου, Παλημέρη.
ΕΥΡΥΑΛΗ ( προπονητής Νικολακόπουλος ) Δημητριάδη Ν., Πραντάλου, Ψαρράκου, Λιανού, Παναγιωτοπούλου, Δημητριάδη Μ., Γκιοβάσο, Γιαννιώτη, Γκόνου, Μαγκαφώση.