Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

''Οχι'' στην αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Φθάσαμε στα μέσα Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχουν ορισθεί παιχνίδια του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ, τα οποία αναβλήθηκαν στα μέσα Νοεμβρίου, λόγω της αποχής των διαιτητών.
Ο Πορφύρας έδωσε το δικό του ματς με τον Πειραικό, που ήταν γηπεδούχος, παραχωρώντας στο γειτονικό σωματείο, ώρα προπόνησης των υποδομών του ώστε να παίξουμε στο ''Σαλπέας΄΄ , γιατί άλλη λύση δεν υπήρχε.Μάλιστα, αγωνισθήκαμε χωρίς 3 αθλήτριες μας, επειδή μας πίεζαν απο την ΕΣΠΕΔΑ--και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ---να τελειώνουμε με αυτή την εκκρεμότητα.
Τώρα λοιπόν, επειδή ακόμα απομένουν 3 αγωνιστικές στις οποίες θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, όπως ορίζουν ΡΗΤΑ οι κανονισμοί και η ηθική του πρωταθλήματος, να ορισθεί, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, όποιο άλλο παιχνίδι είναι σε εκκρεμότητα.
Αν η ΕΣΠΕΔΑ δυσκολεύεται να συνεννοηθεί, μπορεί να κάνει ότι δικαιούται βάσει του κανονισμού. Να μηδενίσει τον γηπεδούχο, που δε συμμορφώνεται, προκλητικά πλέον.
Απο την Ενωση μας, μας είπαν στο παρελθόν, για αγώνα Κορασίδων που είχε αναβληθεί, ''βρείτε γήπεδο να παίξετε μέσα σε 15 ημέρες, γιατί θα σας μηδενίσουμε διαφορετικά''.
Και βρήκαμε.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν μπορεί να υπάρχουν, ούτε η ηπιότητα και η ευγένεια να θεωρούνται ότι υπολείπονται της τρελίτσας και της φωνής.
Σφίξτε τα λουριά γιατί δεν είναι δυνατό να προκύπτουν, συνέχεια, προβλήματα απο τους ίδιους και ίδιους.
Εφόσον δεν ορισθούν και δεν πραγματοποιηθούν οι αναβληθέντες αγώνες , δεν είναι δυνατό να  διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς συντρέχει προφανής λόγος αλλοίωσης της βαθμολογίας, επειδή, ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο, την πρόκριση, θα παίξουν γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους.
Το πράγμα είναι απλό.
Και επειδή είναι υποτιμητικό, οι ίδιοι άνθρωποι, να κοροιδεύουν συνέχεια όλους τους άλλους που τους ανέχονται, επιβάλλεται να δοθεί λύση και να τελειώνει εδώ το παραμύθι.
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ.
Η ανοχή έχει όρια.
Αυτά ξεπεράσθηκαν.
Γιατί αισθανόμαστε να μας κοροιδεύουν.
Ο λόγος ανήκει, αποκλειστικά, πια στην ΕΣΠΕΔΑ, την οποία σεβόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ και απο την οποία έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα δοθεί η σωστή λύση.

Ν.Δελαγραμμάτικας