Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Δεν τρίτωσε το σερί....

Στις Γυναίκες και στις Νεάνιδες νικήσαμε την Ευρυάλη, αλλά, στις Κορασίδες χάσαμε με 3-0 σετ στο κλειστό του Αγίου Τρύφωνα, στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο.
Ευρυάλη--Πορφύρας 3-0 λοιπόν, ωστόσο, με καλή εικόνα απο την ομάδα μας, κυρίως στα 2 πρώτα σετ όπου είχαμε ανταγωνιστική παρουσία, καθώς, αυτά έληξαν με 25 -22 και πάλι 25-22.
Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 25-15.
Απο την απόδοση της ομάδας μας έλειψε η διάρκεια και η σταθερότητα. Αυτά τα στοιχεία τα είχε η Ευρυάλη που κέρδισε δίκαια, κατά συνέπεια, καθώς το βόλει είναι παιχνίδι λαθών και ψυχολογίας και όποια ομάδα διαχειρισθεί καλύτερα τις λεπτομέρειες του αγώνα, παίρνει αυτό που θέλει.
Ο Πορφύρας έχει δομήσει μία πολύ καλή ομάδα, ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μεταδώσουμε στα παιδιά την αίσθηση ότι η χαρά του παιχνιδιού είναι ένα συναίσθημα τόσο δυνατό, ώστε όχι πρέπει, αλλά, ΑΞΙΖΕΙ να μας κυριεύει συνέχεια, χωρίς να σκεπτόμαστε μαθησιακές υποχρεώσεις, τυχόν προβλήματα, μετακινήσεις, αστάθμητους παράγοντες.
Υπάρχει βελτίωση στην ομάδα μας, σε όλα τα επίπεδα. Η δουλειά θα συνεχισθεί.
Ωστόσο, τόσο για τις Κορασίδες όσο και για τις Παγκορασίδες, τα Μίνι μας, όλες τις αθλήτριες του Πορφύρα στο βόλει, εκείνο που προέχει είναι να αντιληφθούμε ότι πρέπει να ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση μας, να έχουμε φιλοδοξίες, να δυναμώνουμε την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε στο βόλει, οπότε θα βρούμε χρόνο για να ασχοληθούμε όσο χρειάζεται με το χόμπυ μας.
Τη σημασία που έχει το χόμπυ, την καταλαβαίνουμε  αργότερα, τότε που θα θυμόμαστε ότι ορισμένοι άνθρωποι μας ...ζάλιζαν λέγοντας ότι πράγματι έχει νόημα η ενασχόληση μας με τον αθλητισμό.
Τα χρόνια των προπονήσεων και των αγώνων, μοιάζουν με την προσπάθεια  που γίνεται για να μεγαλώσει μία ελιά, απο μουρέλο. Παιδεύεσαι για 5 και 6 χρόνια, αλλά, μόλις ...πάρει μπροστά, δίνει καρπούς για μία ολόκληρη ζωή....
Οτι κάνουν τα παιδιά για τους  εαυτούς τους και οι γονείς για τα βλαστάρια τους, θα το βρούν αργότερα μπροστά τους.
Συγχαρητήρια στην Ευρυάλη για τη νίκη και την πρόκριση της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Παλημέρη, Θαλασσινού, Τσιραντωνάκη, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Ε,Πρίφτη, Τσαβαρή, Δημητρίου, Μιγκελέεβα, Παπαδήμα.