Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μία παράκληση

Ολοι μας γνωρίζουμε ότι ο Ιανουάριος, παραδοσιακά, αλλά, ειδικά αυτή τη χρονιά, ήταν πάρα πολύ δύσκολος μήνας για τα σπίτια μας, για τις τσέπες μας.
Ολοι μας προσπαθούμε, άλλος με μεγαλύτερες άλλος με μικρότερες δυσκολίες, να σταθεί και να βρεί ισσοροπία, στη λαίλαπα απο την οποία δοκιμαζόμαστε.
Ολοι μαζί έχουμε φτιάξει ένα μοντέλο ανάπτυξης ομάδας στο βόλει, όπως εμείς εννοούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Ολοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι το βόλει Γυναικών του Πορφύρα κι οι υποδομές του συντηρούνται ΜΟΝΟ απο τις συνδρομές των γονιών κι απο τη ζητιανιά για χορηγία όπως κι απο τα ημερολόγια που δίνουμε αλλά κι απο την Κάρτα Μέλους.
Δυστυχώς, έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, σαφής υστέρηση στην πληρωμή των συνδρομών, που είναι 25 και 20 ευρώ ( τα 20 ισχύουν για καθένα απο τα αδελφάκια ) , με συνέπεια να έχουμε πρόβλημα ώστε να αντιμετωπίσουμε ΑΜΕΣΕΣ ανάγκες κι υποχρεώσεις των υποδομών μας.
Ξέρετε, ότι, όλα τα χρόνια, υπάρχει κατανόηση και διακριτικότητα.
Θα παρακαλούσαμε όλους για μία, ακόμα, προσπάθεια ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες.
Ωστε να μη ζημιωθεί το έργο που, όλοι μαζί, κάνουμε και να μην υποβαθμισθεί.
Βλέπετε τι αγώνας γίνεται, καταλαβαίνετε τις ανάγκες, πληρώνουμε για τα πάντα, όπως ξέρετε, τουλάχιστον, ας είμαστε όλοι συμμέτοχοι στην υπέρβαση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1
Τα...κανόνια τα έχουμε...φάει απο εκείνους που έχουν, αλλά, αδιαφορούν. Πάντα έτσι γίνεται. Ο φτωχός τα καταφέρνει....
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2
Ας προσπαθήσουμε να σκεφθούμε ότι τουλάχιστον με τους προπονητές, τα έξοδα διαιτησίας, το κόστος γηπέδου, πρέπει να είμαστε συνεπείς.