Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζουμε...

Η ομάδα των Παγκορασίδων του Πορφύρα πλήρωσε τα λάθη, επέτρεψε να αναδειχθούν οι αδυναμίες της κι έχασε δίκαια με 3-0 σετ στο Σαλπέας απο την Ιριδα, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Ολα κρίθηκαν ουσιαστικά στο πρώτο σετ, όταν ο Πορφύρας κάλυψε τη διαφορά με την οποία είχε προηγηθεί η Ιριδα, ισοφάρισε σε 24-24 και έχασε με 26-24.Κρίσιμο, ψυχολογικά, σημείο και καθοριστικό, γιατί η ανατροπή μας έγινε με καταπληκτική εμφάνιση.
Η απογοήτευση έφερε τη μετριότητα του δεύτερου σετ και το 16-25 ενώ στο τρίτο σετ βελτιωθήκαμε, αλλά, χάσαμε με 19-25, καθώς αργήσαμε να ανακάμψουμε, με συνέπεια να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 10-20, οπότε ήταν αργά πια....
Η Ιριδα έχει, πλέον, προκριθεί απο τον Ομιλο μας κι η δεύτερη θέση θα κριθεί ανάμεσα στον Πορφύρα και το Ιλιο.
Θεωρούμε απολύτως δεδομένο ότι η Ιριδα θα παίξει και στην τελευταία αγωνιστική, στο ματς με το Ιλιο με ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ενδιαφέρον, με τον ίδιο φανατισμό και με ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει, ακόμα  και με αλλαγές βασικών αθλητριών, όπως σήμερα, στο 16-24, όταν μπήκαν ξανά στον αγώνα παίκτριες που είχαν, για ελάχιστο χρόνο, αντικατασταθεί . Περιμένουμε, δηλαδή, να παίξει ώστε να προσπαθήσει να μη χάσει ούτε σετ, όπως έκανε και σήμερα.
Αριστα έπραξε η Ιριδα, έτσι πρέπει να κάνει κάθε ομάδα σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Οτιδήποτε διαφορετικό, θα κριθεί ΑΝΑΛΟΓΑ.
Περιμένουμε....
Απο τη δική μας ομάδα ζητούσαμε, εύλογα,  περισσότερα στο δεύτερο και στο τρίτο σετ, αλλά, δε ξεχνάμε ότι η βελτίωση έρχεται μέσα απο τις εμπειρίες κι η ικανότητα διαχείρισης αγώνα με την βοήθεια των παραστάσεων που κερδίζουν τα παιδιά.
Πέσαμε ψυχολογικά, πίεσε η Ιριδα στο σερβίς, έφυγε το πλοίο....
Α, όσο για τον τρόπο με τον οποίο ξευτιλίζονται οι τιμωρίες κι η έννοια τους, ζούμε για να μαθαίνουμε....
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Κ.Ζαννή, Χονδρουδάκη, Παυλίδου, Στανιού, Υφαντή, Παπαγιαννοπούλου, Ε.Μονιού, Καρβούνη, Φαλιδέα, Μαριστάνογλου, Κουκομέλα, Φακίρη.