Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Στην ΚΟΡΥΦΗ ο Πορφύρας

Ο Πορφύρας επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας του Β΄Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, καθώς νίκησε με 3-0 σετ τα Χανιά στο Σαλπέας.
Εχουμε παιχνίδι περισσότερο σε σχέση με τους Ιωνες με τους οποίους ισοβαθμούμε, αλλά, η πρώτη θέση για ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία, κάτι φανερώνει.
Σήμερα, αγωνισθήκαμε με αρκετές αλλαγές, καθώς, για λόγους τακτικής και συντήρησης, κρίθηκε ότι δε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν οι Δήμα, Καράκου, Παντζαρτζίδου.
Εστω δίχως αυτές, ο Πορφύρας είχε ρυθμό, διάρκεια, συλλογική προσπάθεια, πάθος, πείσμα και υπευθυνότητα, απέναντι στα Χανιά που αγωνίσθηκαν εξαιρετικά και τα έδωσαν όλα.
Η Νιόβη Γκούρα ήταν εξαιρετική, περίπου αλάνθαστη, όπως κι η Βιβή Μπαλή, άριστη η Νίκη Μανωλάκου, φορμαρισμένη η πανταχού παρούσα Μίνα Τσαπούρη, ανεβαίνει συνεχώς η Αρτεμις Γκούρα, στην καλύτερη εμφάνιση της με τον Πορφύρα ( μετά απο ένα ματς Νεανίδων με την Ευρυάλη εκτός έδρας) ένα παιδί γέννημα--θρέμμα της ομάδας μας, η Στέβη Χαλβατζή.
Ξεχάσαμε μία. Η μήπως δεν τη ξεχάσαμε, αλλά, την αφήσαμε τελευταία.
Η Στέλλα Μουστάκη, μάλλον, δε μεγάλωσε στη Χαραυγή, αλλά, στη Φρεαττύδα.
Η χαρά της για την ολοκληρωμένη εμφάνιση της, είναι χαρά μας, γιατί αξίζει πολλά και σαν αθλήτρια, αλλά, πρωτίστως ως άνθρωπος
Πανηγυρίζουμε γιατί νικήσαμε ;
Οχι, χαιρόμαστε γιατί εμείς ξέρουμε ότι περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά, μείναμε όρθιοι....
Τι περάσαμε ; Α, αυτά είναι της οικογένειας....Του σπιτιού μας.
Απλώς, τα προβλήματα μας δυναμώνουν.
Μπράβο στον προπονητή μας Κωνσταντίνο Γκούντα που παρουσίασε ένα σύνολο καλά δουλεμένο, σε έναν αγώνα πραγματικά δύσκολο. Αν δεν προσέχαμε, θα μπαίναμε σε μεγάλες περιπέτειες σήμερα, με αυτή την ομάδα των Χανίων που είναι γεμάτη απο ταλέντο....
Τα σετ ήταν 25-16, 25-16, 25-17.
Αλάνθαστη η διαιτησία των Ρίγκου--Μ.Οικονόμου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (  Γκούντας ) Μανωλάκου, Μουστάκη, Μπαλή, Ν.Γκούρα, Α.Γκούρα, Τσαπούρη, Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα.
ΧΑΝΙΑ ( Πιπεράκης ) Ρ.Χατζάκη, Ε.Χατζάκη, Δόβρου, Βακαλοπούλου, Σφυρή, Σκιτζή, Αθουσάκη, Τζελάνη.