Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ωριμότητα....

Αυτή τη φορά είδαμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας Παγκορασίδων του Πορφύρα την οποία καθοδηγεί η Πόπη Καλλή.
Απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας, ήταν σπουδαίος ο Πορφύρας κι επικράτησε με 3-0 σετ.
Τα σετ ήταν 25-15, 25-18 και 25-12 .
Το παιχνίδι ήταν καλό, ο Πορφύρας πήρε τη νίκη επειδή ήταν σοβαρός, με εναλλακτικές λύσεις στον τρόπο παιχνιδιού του και καλές άμυνες, πίεσε στο σερβίς, είχε την Κατερίνα Ζαννή σε πολύ καλή κατάσταση, πήρε βοήθεια απο όλα τα παιδιά, έδειξε υπομονή στην οργάνωση παιχνιδιού με την Νεφέλη Παπαγιαννοπούλου και αρίστευσε στην ''βρώμικη δουλειά'' με την Νικολέτα Παυλίδου, όπως και στην αστείρευτη ενέργεια και το πάθος προσφοράς απο τις Ειρήνη Μονιού--Αναστασία Καρβούνη--Μαρία Χονδρουδάκη.
Ειδικά ένα παιδί που το θέλει πάρα πολύ να παίξει και αν βοηθήσει, η Ειρήνη Μονιού, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει, γιατί, έτσι όπως το ζητά απο τον εαυτό της και με αυτή την, αθλητική και συγκινητική, υποστήριξη που έχει απο το περιβάλλον της, σύντομα θα της βγεί κι αυτό που θέλει.
Πολύτιμη και πολύ ανεβασμένη η Κέλλυ μας, καθοριστική η συμβολή των Υφαντή, Μαριστάνογλου, Φακίρη, Κουκομέλα ενώ ξεχωριστή αναφορά αξίζει η Μιράντα Φαλιδέα.
Η Μιράντα έχει παρουσιάσει εξαιρετική πρόοδο, σήμερα έδειξε, αν και λιγόλογη,  με τον πιο εύγλωττο τρόπο την αθλητική κουλτούρα της και την αφοσίωση της  στην ομάδα, καθώς, μπήκε να παίξει αν και είχε ενοχλήσεις στη μέση. Για να βοηθήσει.
Ο πόνος θα είναι περαστικός, το παιδί άλλωστε έπαιξε μόνο όσο έπρεπε, η αίσθηση ότι ένα παιδί μεγαλώνει όχι μόνο ως αθλήτρια αλλά κι ως σωστά δομημένη προσωπικότητα, θα είναι υποθήκη για την επόμενη ημέρα, σε διαχρονικό επίπεδο.
Αριστη η διαιτησία των Μπολοβίνου--Μαυρουδή.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Κ.Ζαννή, Καρβούνη, Ε.Μονιού, Παπαγιαννοπούλου, Χονδρουδάκη, Παυλίδου, Στανιού, Φαλιδέα, Μαριστάνογλου, Υφαντή, Κουκομέλα, Φακίρη.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ( Βάσω Βρεττού ) Α.Μποντάρ, Μεταξιμάδη, Ν.Μποντάρ, Α.Καβούνη, Ε.Καβούνη, Σέκα, Γιαννικοπούλου, Χουσέα,  Σιγάλα, Ελευθεριάδη, Καμίτση, Καρύκα.