Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Παράκληση

Αν και προσπαθούμε να κρατάμε ένα συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας με τους γονείς και γενικώς με τα μέλη του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα, ώστε να ακολουθούμε συγκεκριμένες αρχές λειτουργίας, θα θέλαμε την κατανόηση σας σε ένα, λεπτό, θέμα.
Τόσο για τους αγώνες των Παγκορασίδων μας όσο και για εκείνους της κατάταξης των Κορασίδων μας, χρειάζεται, αντίθετα με ότι συνέβαινε μέχρι και πέρσι, να πληρώνουμε τα έξοδα διαιτησίας για τις εντός έδρας συναντήσεις των ομάδων μας.
Το συνολικό κόστος είναι, τουλάχιστον, 300 ευρώ.
Αντίθετα με ότι συμβαίνει σε άλλες ομάδες, προτιμήσαμε να απορροφήσουμε ως τμήμα κι αυτό το επιπλέον κόστος, όπως κι όλα τα άλλα. Με τη συνδρομή να είναι η ίδια εδώ και 7 χρόνια. Οχι λόγω κρίσης, αλλά, απο φιλοσοφία.
Τυπώσαμε ημερολόγια του τμήματος, χωρίς διαφημίσεις, μόνο με τα πρόσωπα και την παρουσία των αθλητρών όλων των ομάδων μας στο βόλει Γυναικών.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα διαθέσουμε όσα ημερολόγια έχουν μείνει, περίπου 40.
Την Δευτέρα πρέπει να κάνουμε ταμείο, άλλωστε, ο καιρός πέρασε.
Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, αλλά, αν μοιρασθούμε το βάρος, αν πάρουμε απο ένα ημερολόγιο για εμάς ή για να το δώσουμε σε άλλον, μπορούμε να συγκεντρώσουμε απο αυτά τα ''ταλληράκια'', ένα ποσό που θα μας βοηθήσει για τις διαιτησίες.
Το ποσό είναι μεγάλο, αν πρόκειται να βγεί απο μία τσέπη, σημαντικό για τον καθένα ξεχωριστά, ενδεχομένως, όμως, να είναι ανεκτό, αν συνδράμουμε όλοι μαζί.
Είναι όμορφο να έχουμε τη δράση που παρουσιάζει το τμήμα μας, ακόμα πιο ωραίο θα είναι να αισθανόμαστε, στην πράξη, αλληλέγγυοι με περισσότερους κι όχι με τους ίδιους κι ίδιους.
Ας κάνουμε μία προσπάθεια να τα εξαντλήσουμε αυτά τα τελευταία 40 ημερολόγια, για τα παιδιά θα πάνε τα χρήματα.