Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Το Σάββατο στον Κορυδαλλό

Ενα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι δίνει η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα το Σάββατο στις 19.30 στον Κορυδαλλό, με αντίπαλο την Αρτέμιδα.
Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, για τον Β΄Ομιλο, όπου  ο Πορφύρας είναι τρίτος στην βαθμολογία κι η Αρτεμις προσπαθεί να διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Με δεδομένο ότι είναι πρόσφατες κι ολοζώντανες οι εντυπώσεις απο τη συνάντηση Μεσσαρά--Πορφύρα 2-3, όπου αφήσαμε βαθμό, τον μόνο που έχει κερδίσει σε αυτή τη σαιζόν η κρητική ομάδα, προφανώς, επιβάλλεται να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα κι υπευθυνότητα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να τη δούμε σαν τελικό, γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει απο ένα νεανικό κι άκρως μαχητικό συγκρότημα, το οποίο ενισχύουν με την κλάση τους οι Σοφία Καραθανάση και Βίκυ Αρβανίτη.
Αλλωστε, σε παιχνίδια μεταξύ γειτόνων και παλιών γνώριμων, πάντα, υπάρχουν ιδιαιτερότητες κι αυτές ποτέ δεν πρέπει να τις ξεχνάμε.
Οταν παίζουν Πορφύρας--Αρτεμις ή Απολλώνιος--Δραπετσώνα ή Φοίνικας--Πειραικός, δεν παίζει, ποτέ, ρόλο η κατηγορία, αλλά, μόνο η διάθεση κι η αυτοσυγκέντρωση την ώρα του αγώνα.
Η βαθμολογία ξεγελά κι αυτό θα πρέπει να το έχει καταλάβει ''όλος ο κόσμος'΄' στην ομάδα μας, οπότε, επιβάλλεται να πάμε ΑΠΟΛΥΤΑ προετοιμασμένοι στον Κορυδαλλό.
Γιατί δίπλα είναι οι φυλακές, δίπλα και το πάρκο για τα γέλια αλλά και για τα δάκρια ....