Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ελπιδοφόρα ήττα απο την Αργυρούπολη....

Με αρκετά προβλήματα ασθενειών  και τραυματισμών ( έλειψε η Μελισσάρη, ήταν εξασθενημένες η Κονταράκη κι η Βαλσάμη, χτύπησε στο δάχτυλο η Τζώρτζη ) αλλά  με καλή διάθεση και αγωνιστικότητα, η ομάδα Παγκορασίδων του Πορφύρα, την οποία παρουσιάζει η προπονήτρα μας Μίνα Τσαπούρη, αγωνίσθηκε με πάθος, αλλά, έχασε δίκαια απο την Αργυρούπολη, που έκανε λιγότερα λάθη κι επικράτησε με 3-0 σετ στο Σαλπέας.
Καλό ντεμπούτο για την Ευη Κονταξάκη, για πρώτη φορά ήταν στην αποστολή ένα παιδί της Ε΄Δημοτικού, η Ελλη Παπαγεωργίου, που λειτούργησε με αίσθημα ευθύνης, αλλά, την επόμενη φορά περιμένουμε ότι θα δράσει, επίσης, με την αυτοπεποίθηση που αξίζει και πρέπει να έχει κι είναι ανάλογη της οξυδέρκειας και της κινητικότητας της.
Πειραματισμοί απο την Μίνα Τσαπούρη, που έκανε ότι μπορούσε και παρουσίασε ένα αξιοπρεπές σύνολο, με παιδιά που παίζουν βόλει κι έχουν μέλλον στο άθλημα, αλλά, πάνω απο όλα στέκονται με ομαδικότητα κι ήθος.
Η παρουσία της Μούκα σε ρόλο πασαδόρου δείχνει προοπτική, όλα τα παιδιά προσπάθησαν.
Τα πιστεύουμε, περιμένουμε τα καλύτερα απο αυτά, είναι η πρώτη αγωνιστική περίοδος με επίσημα παιχνίδια για αυτά, είναι τα μικρότερα σε ηλικία, στο πρωτάθλημα, ψυχραιμία κι υπομονή, γιατί δε μας νοιάζουν οι νίκες, αλλά, να αγαπήσουν το βόλει και την ομάδα, μα πάνω απο όλα τη συνεργασία και  να νιώσουν ότι αυτή η η προσπάθεια, ''αξίζει τον κόπο''.
Ο στόχος μένει ο ίδιος και δεν πρέπει να ...λοξοδρομούμε απο νίκες ή ήττες.
Θέλουμε να βγάλουμε αθλήτριες και παιδιά που θα αγαπήσουν το βόλει και τον αθλητισμό.
Τα άλλα έπονται.
Ειδικά για αυτή την baby team.
Τα σετ ήταν 10-25, 14-25, 19-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Θεοδωρή, Φ.Αποστολάκη, Τσόρβα, Πολλάτου, Κουτσουδάκη, Κονταράκη, Μούκα, Βαλσάμη, Τζώρτζη, Κονταξάκη, Παπαγεωργίου, Ν.Μονιού.