Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ενθαρρυντική εικόνα

Χρήσιμες διαπιστώσεις και θετικά συμπεράσματα βγήκαν απο το φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα ανάμεσα στις Κορασίδες και τις Παγκορασίδες μας.
Σκορ δεν κρατήσαμε και φυσικά δεν έχει σημασία.
Συγκρατήσαμε, ωστόσο, χαρούμενα πρόσωπα, φατσούλες που ξέφυγαν απο την τηλεόραση και τη μιζέρια της καθημερινότητας, είδαμε πρόοδο απο ΟΛΑ τα παιδιά, ειδικά σε σύγκριση με ότι παρουσίαζαν τον Σεπτέμβριο και τα καλύτερα έρχονται.
Στο βόλει γυναικών του Πορφύρα, μπορεί να μην έχουμε λεφτά, μπορεί να μην  είμαστε ειδικοί για το άθλημα, μπορεί ( αυτό κι αν είναι απόλυτα σίγουρο...) να κάνουμε λάθη και να υπερβάλλουμε, ενίοτε, ωστόσο,, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεράκι κι αγάπη για αυτή την ομάδα και για τον αθλητισμό.
Και όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να έχουν διάθεση να παίξουν και να αγωνισθούν, αισθανόμαστε ότι κάτι κάνουμε για να βοηθήσουμε τους γονιούς τους να ετοιμάσουν αγωνίστριες της ζωής.
Γιατί αυτό μετράει. Το αν θα παίξουν βόλει είναι δεύτερο. Το πρώτο είναι να πάρουν τα αγαθά του αθλητισμού και ειδικά του βόλει.
Τη συνεργασία, την πειθαρχία, τη χαρά του καλού αγώνα, την  ενέργεια, το νεύρο, την αίσθηση και τη  διαχείριση του χώρου και του χρόνου.
Ευχάριστη νότα και η παρουσία στο παιχνίδι της Πόπης Χατζηκωνσταντή, με την οποία πέρσι οι Παγκορασίδες μας έκαναν πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Η Πόπη θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Με το καλό. Να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια του βόλει του Πορφύρα.
Και φυσικά δε ξεχνάμε τι έχει προσφέρει ως προπονήτρια--παιδαγωγός--δεύτερη μητέρα στα παιδιά μας ενώ παραμένει αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μας και απο τα μέσα Μαρτίου ξεκινά και πάλι προπονήσεις, πρώτα ο Θεός.

Ν.Δελ.