Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ενα όμορφο βράδυ....

Τι ωραία που είναι η ζωή, όταν όλα γίνονται απλά. Και πόσο πιο ωραίο είναι το βόλει όταν παίζεται όπως πρέπει, σοβαρά και με εγρήγορση. Αλλά και πόσο ευχάριστο είναι να βλέπεις και απο τις δύο μεριές του φιλέ, καλή διάθεση, χαμόγελο, τη χαρά του παιχνιδιού.
Τυπικά, η είδηση είναι ότι ο Πορφύρας νίκησε με 3-0 σετ το Μοσχάτο ( ομάδα με την οποία έχουμε δυνατούς δεσμούς φιλίας εδώ και 20 χρόνια ) στο ''Σαλπέας''.
Ουσιαστικά, αυτό που μετρά είναι ότι  στο τεραίν είδαμε γρήγορο παιχνίδι, όμορφες προσπάθειες και έξω απο αυτό παρακολουθούσαμε πρόσωπα ευχαριστημένα και μετρούσαμε κοντά μας, ακόμα έναν γονιό μικρής μας αθλήτριας, ο οποίος ήταν βολειμπολίστας επιπέδου Εθνικής ομάδας, ο Τάκης Παπαγεωργίου, που  έφυγε απο το γήπεδο ικανοποιημένος για αυτό που είδε.
Οταν μία ομάδα κερδίζει φίλους και ενδιαφέρει κόσμο, έχει, αυτόματα, λόγο ύπαρξης και επόμενη ημέρα. Και ο Πορφύρας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Με υγεία και ωραίους ανθρώπους και σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Πολύ καλή εμφάνιση απο τον Πορφύρα, με αθλήτριες που δεν έχασαν ούτε για λίγο την αυτοσυγκέντρωση τους και δίκαια επικράτησαν κερδίζοντας το χειροκρότημα.
Αυτή την ομάδα θέλουμε να βλέπουμε.Γιατί αυτή είναι.
Μαχητικό πνεύμα, αθλητική παρουσία και καλές προσπάθειες απο το Μοσχάτο στο οποίο ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.
Τα σετ ήταν 25-10, 25-11 και 25-13.
Αριστη η διαιτησία των Σαχινίδη--Μεταξά.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Μανωλάκου, Τσαπούρη, Καράκου, Μπαλή, Δήμα, Θεοχάρη, Γκούρα, Χαλβατζή, Γρηγορίου, Κουτσιβίτη, Δελαγραμμάτικα, Α.Πρίφτη.
ΜΟΣΧΑΤΟ ( προπονητής Κατσιγιάννης ) Διονάτου, Χαλβατζή, Καλαμάρα, Σαββίδη, Χατζηγρηγορίου, Μάνου, Μακρή, Γιαβασοπούλου, Μηνά, Ζαφείρη, Τσουμάτα.