Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Τα νέα μας

Συνοπτικά, μέχρι την επόμενη ανάρτηση μας, λίγο αργότερα, τα νέα του τμήματος μας.
ΑΠΟΨΕ παίζει η γυναικεία ομάδα μας σε ένα πολύ επικίνδυνο και δύσκολο αγώνα με τον Ρέντη εκτός έδρας. Μία εξαιρετική ομάδα, καλά προπονημένη και με αθλητικές αρχές, αλλά και ζωντάνια.Το ματς θα γίνει στο σχολικό συγκρότημα της οδού Νάξου στις 21.45.Αν δεν παίξουμε όπως πρέπει, θα έχουμε πρόβλημα.Προσοχή.
ΣΤΕΙΛΑΜΕ το ερώτημα για το θέμα των προπονητών στο Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΟΠΕ και στον Γενικό Γραμματέα της Παναγιώτη Σιδέρη, έναν απο τους πιο ωραίους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει στον αθλητισμό.Θα περιμένουμε την απάντηση. Και σε ποιά σημεία αυτή στηρίζεται.Ανάλογα θα κινηθούμε.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ αύριο στο γήπεδο μας τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι πρωταθλήματος των Νεανίδων στις 21.30. Είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς.
OTAN γράφουμε για έναν άνθρωπο κάποια πράγματα, πάντα έχουμε σκεφθεί και έχουμε ενημέρωση, Πράγματι, το ματς Νεανίδων Αργυρούπολης--Ολυμπιακού μπήκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Πως βρέθηκε ημερομηνία μόλις πιέσθηκε η κατάσταση απο τον Μπάμπη Διονάτο ; Η μήπως ο στόχος των ενδιαφερομένων ήταν να κερδίσουν τον χρόνο που ήθελαν και να δείξουν ότι ''κάνουν ότι θέλουν'' ;
Αυτή ας είναι και η τελευταία περίπτωση αναβολής--φαρσωκωμωδίας. Η θα παίζουμε σοβαρά ή να πάμε σπίτια μας γιατί κάνουμε κακό στα παιδιά....
ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ο Νάσος Δημητρίου. Ο ένας απο την ομοούσιο τετράδα που δέχθηκε να βοηθήσει, πριν απο 5 χρόνια, τον ΚΥΡΙΟ Μανώλη Κελέκο, για το καλό ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ αλλά της ΟΜΑΔΑΣ που αγαπάμε απο πιτσιρίκια, επειδή όλοι μεγαλώσαμε με τη φανέλα της ή βλέποντας τη φανέλα της. Σε αυτή την τετράδα ήταν είναι και θα είναι η Τασούλα Λιάρου, ο Βαγγέλης Τζερεφός ( πήγες και έκανες την Κορίνα ..φαν του Μιραλάς, μα είναι ποτέ δυνατόν...)  και ο συντάκτης του κειμένου. Αλλά, χωρίς τον Νάσο τίποτα δε θα γινόταν και εμείς θα είχαμε πάει σπίτι. Εκείνος μας κράτησε όλους όταν ζορισθήκαμε. Και έκανε...ψυχοθεραπεία...Αυτό ας το ξέρουν και τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μας. Χρόνια Πολλά ΦΙΛΕ. Του Αγίου Αθανασίου σήμερα.
ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας παίζουν το Σάββατο με τον Ερμή στο Πέραμα, στις 4 μ.μ.Θέλουμε οπωσδήπογτε τη νίκη για να σιγουρέψουμε την τέταρτη θέση ώστε να περιμένουμε, μήπως τυχόν ευνοηθούμε απο την κλήρωση για τον καλύτερο τέταρτο.


Ν.Δελαγραμμάτικας