Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η κίνηση των ημερολογίων

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι όσο και περίεργοι, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια στις κινήσεις που γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας για κάλυψη έστω ενός μέρους απο τα έξοδα του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα, αλλά και για να μην ακούσουμε το παραμικρό ή να μην αισθανθεί κανείς ότι δε σεβόμαστε τον ιδρώτα και τον κόπο του, κρίνουμε σκόπιμο να αναφερθούμε στην οικονομική διάσταση της πρωτοβουλίας μας να κυκλοφορήσουμε ημερολόγια για το 2012.
Τυπώσαμε 330 ημερολόγια. Τις φωτογραφίες και το δημιουργικό κομμάτι το επιμελήθηκαν, φυσικά χωρίς αμοιβή, η αθλήτρα της γυναικείας ομάδας μας Μαρία Δελαγραμμάτικα και η κ.Γλύπτη, μητέρα των αθλητριών μας στα Μίνι, της Καλλιρόης και της Φερσώς.
Το κόστος για τα ημερολόγια, όσα δηλαδή δώσαμε στο τυπογραφείο, είναι 500 ευρώ.
Κάθε ημερολόγιο, το διαθέτουμε προς 5 ευρώ.
Διαφημίσεις δεν βάλαμε γιατί κρίναμε ότι θέλουμε να έχουν τα παιδιά μας ένα ενθύμιο της ομάδας, χωρίς τίποτα άλλο πέρα απο τα χρώματα, το σήμα και τις φωτογραφίες του Πορφύρα.
Μέχρι τώρα, έχουν διατεθεί 237 ημερολόγια και έχουν εισπραχθεί 1.235 ευρώ.
Ο πολλαπλασιασμός με το 5 δεν...βγαίνει, επειδή, 4 φίλοι του τμήματος μας έδωσαν παραπάνω απο 5 ευρώ για το ημερολόγιο που πήραν.
Απο τα 1.235 ευρώ εξοφλήσαμε το ημερολόγιο και έμειναν ως όφελος 735 ευρώ.
Τα χρήματα αυτά δόθηκαν στους προπονητές μας και σε οδοιπορικά αθλητριών μας.
Ελπίζουμε ότι θα διατεθούν και τα  υπόλοιπα 90 ημερολόγια ( δώσαμε δωρεάν, τιμής ένεκεν, απο 1 ημερολόγιο στην ΕΣΠΕΔΑ, την ΕΟΠΕ και στο γήπεδο μας ).
Αν αυτό συμβεί, θα εισπραχθούν επιπλέον 450 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, το συνολικό όφελος για το τμήμα θα είναι 1.185 ευρώ. Αυτό φαίνεται ως ιδανικό σενάριο.
Προς το παρόν έχουμε 735 ευρώ.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι πήραη ημερολόγια.
Η ομάδα μας δεν έχει...μπρούκληδες.
Βασίζεται σε όλους εμάς.
Τουλάχιστον, διατηρεί την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τη ΣΥΝΕΠΕΙΑ της.
Οσο αντέξουμε.
Με τέτοιου είδους δράσεις, με τις συνδρομές των παιδιών, με 1-2 χορηγίες και με ότι βγαίνει απο την τσέπη όποιων μπορούν να βοηθήσουν παραπάνω.
Οποιος ή όποια θέλουν την παραμικρή οποιαδήποτε ενημέρωση, για τα ημερολόγια ή τις συνδρομές ή τις χορηγίες, είμαστε στη διάθεση σας το Σάββατο και την Κυριακή στο γήπεδο.
Με αποδείξεις και στοιχεία.
Ωστε να είμαστε όλοι εντάξει με όλους.
Οπως μέχρι τώρα, άλλωστε.
Γιατί η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ήταν πάντα αναγκαία αλλά ειδικά τώρα πια, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γνωρίζει καθένας απο εμάς, που πάει και το ένα ευρώ που δίνει.
Απλώς, επειδή η λειτουργία και η πρόοδος του βόλει γυναικών του Πορφύρα, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, είναι έργο και αποτέλεσμα των θυσιών που κάνουν όχι ένας και δύο, αλλά, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που αγαπούν τον αθλητισμό και την ομάδα τους.

Ν.Δελαγραμμάτικας