Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Στις κανονικές ώρες μας το Σαββατοκύριακο

Ολες οι ομάδες του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα, έχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ προπόνηση αυτό το Σαββατοκύριακο στις ώρες τους, στο ''Σαλπέας'' και  το πρωί της Κυριακής στο Γυμνάσιο.
Ελπίζουμε ότι δε θα ακούσουμε, για τις αρκετές απουσίες, δικαιολογίες του τύπου '΄' δε ξέραμε ότι θα υπήρχαν προπονήσεις μέσα στις γιορτές''.
Καλύτερο είναι να γίνει παραδεκτή η οξεία τεμπελίτιδα....Οπου αυτή ήταν η αιτία των απουσιών και όχι το ταξίδι στο χωριό, τα φροντιστήρια, τραυματισμοί ή ασθένειες.
Τουλάχιστον, ας έλθουν τα παιδιά στο γήπεδο για να γυμνασθούν, ώστε να δείξουν, όπως και οι γονείς τους, ότι αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής και εκτόνωση και όχι ως μία διαδικασία στην οποία βιώνουν μία πολύ χαλαρή σχέση, διασκέδασης και παρέας με φίλες τους.
Δεν είναι απαραίτητο να αγαπούν όλες και όλοι τον αθλητισμό.
Ο κόσμος έχει, ήδη, αρκετούς...βλαμμένους και ...κολλημένους και δε χρειάζεται και άλλους.
Αυτό που, νομίζουμε, ότι είναι αναγκαίο, είναι να προσδιορίσει κάθε παιδί τι θέλει στη ζωή του και να συνειδητοποιήσει ότι στις δράσεις όπου διαθέτουμε τον χρόνο μας, πρέπει να έχουμε συνέπεια.
Γιατί τα πυροτεχνήματα και οι εμφανίσεις--φωτοβολίδα, είναι για την Πρωτοχρονιά στην Πλατεία Κοραή και στο λιμάνι, όταν μπαίνει το πρώτο καράβι της νέας χρονιάς και όχι για το γήπεδο όπου ορισμένοι άνθρωποι δίνουν τα χρήματα τους, τη ψυχή και την καρδιά τους για να προσφέρουν και να βοηθούν μία ομάδα ( ώστε να στεριώσει η προσπάθεια να βασισθεί στα δικά της παιδιά ) και τον αθλητισμό.

Ν.Δελ.