Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Διάκριση για τον Πορφύρα

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα
κατέκτησε την τρίτη θέση στο Τουρνουά της Κεραυέας νικώντας στον Μικρό Τελικό την Ηλιούπολη με 3-0 σετ.
Στον Μεγάλο Τελικό, επικράτησε το Μαρκόπουλο, που είχε αποκλείσει τον Πορφύρα.Το Μαρκόπουλο νίκησε με 3-2 σετ το Ρέθυμνο.
Στον αγώνα μας με την Ηλιούπολη, το επίπεδο της εικόνας που είδαν οι θεατές, δεν ήταν καλό. Επαιξε το δικό του ρόλο το γεγονός ότι, ακόμα, ο Πορφύρας δεν είναι ούτε καν στο μέσο της προετοιμασίας του, όπως κι η Ηλιούπολη.
Επίσης, ο, απαιτητικός,  ημιτελικός με το Μαρκόπουλο μας στέρησε ενέργεια, όπως είναι προφανές.
Η νίκη πήγε, πάντως, δίκαια στον Πορφύρα με 25-22,25-22 και 26-24.
Στο τρίτο σετ, χάναμε με 19-24, αλλά, η συμμετοχή της 18χρονης Φρόσως Χατζηπέτρου, παιδιού απο τα σπλάχνα του Πορφύρα, ήταν καθοριστική, καθώς, γύρισε το σετ και βοήθησε πάρα πολύ στο σερί 7-0, στο οποίο, μάλιστα, πήρε 3 πόντους.
Η ΟΜΑΔΑ, βέβαια, κέρδισε, αλλά, που και που κι όταν πρέπει, θα κάνουμε ατομικές αναφορές, σε πρόσωπα.
Αυτό που είναι σημαντικό , είναι ότι ο Πορφύρας αγωνίσθηκε με τη λογική της ομάδας κι έστω κι αν δεν ήταν καλός και δεν είχε φρεσκάδα, είχε θέληση και πάθος.
Κάθε νίκη είναι καλοδεχούμενη, κάθε επιτυχία με την οποία ακούγεται το όνομα του Πορφύρα κι επιβεβαιώνεται ότι εδώ γίνεται, απο τα Προμίνι έως την κορυφή, σοβαρή δουλειά.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Κ.Γκούντας ) Μανωλάκου ( αρχηγός ), Μπαλή, Δήμα,Ν.Γκούρα, Μουστάκη, Τσαπούρη, Καράκου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου.