Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Οπως το διαβάσαμε στο foinikasclub.gr



Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Φοίνικα ενόψει των δύο αγώνων με την Volley Nafels για τον 1ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup την Παρασκευή και την Κυριακή. Στην αποψινή προπόνηση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας μας Δημήτρης Παλιόπορτας, ο οποίος ήθελε να βρεθεί και να μιλήσεις στους παίκτες πριν απ’ αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια. Έτσι, πριν από την έναρξη της προπόνησης μαζεύτηκαν όλοι (παίκτες, τεχνική ηγεσία) στα αποδυτήρια...
“Η Ελβετική ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε σε λίγες μέρες έχει αποδείξει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολλές διακρίσεις και τρόπαια στην πατρίδα τους. Προέρχονται από νίκη στο πρωτάθλημα τους, όπου είναι και πρώτοι στη βαθμολογία. Όμως, δεν είναι αήττητοι, έχουν κάνει μία ήττα και έχουν χάσει ακόμη ένα βαθμό στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει. Επομένως δεν είναι ανίκητοι, είναι μία καλή ομάδα αλλά δεν είναι… Θεοί” ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος για να προσθέσει:
“Από εσάς θέλω να δώσετε το κάτι παραπάνω, να δείξετε κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Εκτός από τους εαυτούς σας, την ομάδα και τον κόσμο, αυτή τη φορά θέλω να παίξετε και για μένα. Το βράδυ της Κυριακής, μαζί με την Ελβετική ομάδα, φεύγω και γω. Πάω στο Ισραήλ να κάνω κάποιες εξετάσεις και μπορεί να υποβληθώ σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση. Δεν με αγχώνει και δεν με φοβίζει τίποτα. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι έχω μια κόρη 13 μηνών που περπατάει, ενώ εγώ δεν μπορώ… Το μόνο που ζητάω από εσάς είναι να μπείτε δυνατά και με τσαμπουκά στο γήπεδο. Θέλω να πάρετε αυτά τα παιχνίδια για πάρτη μου…”
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας και σιωπής, οι παίκτες του έδωσαν την υπόσχεση ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τα παιχνίδια και να του αφιερώσουν την πρόκριση.