Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη

Στο, θεωρητικά τουλάχιστον, σημαντικότερο, ως προς την βαθμολογική προοπτική του, δεδομένων των στόχων των δύο ομάδων, παιχνίδι
της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών, η Δραπετσώνα νίκησε εντός έδρας με 3-1 σετ την Πετρούπολη.
Κι οι δύο ομάδες είναι νεανικές κι αρκετά καλές όσο και μαχητικές.
Η νίκη πήγε στη Δραπετσώνα με ανατροπή απο το 0-1 σετ με το οποίο έχανε αλλά και με αλλαγή των δεδομένων στο τέταρτο σετ όπου το προβάδισμα ''άλλαξε χέρια'' τρείς φορές, σε ένα αμφίρροπο ματς.
Η Δραπετσώνα επέστρεψε στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ με υψηλούς στόχους αλλά και με προσθήκες 5 αθλητριών απο την ομάδα Νεανίδων του Ολυμπιακού ( Κοκκινάκη, Μουρατίδη, Γκουντιμένκο, Δούκα, Κατραμάδου ) και με προπονητή τον Σαραντίτη, απο τα αναπτυξιακά του Ολυμπιακού.
Η Πετρούπολη έχει στον πάγκο της τον άλλοτε προπονητή μας Μανώλη Αποστολογιωργάκη και σαφώς προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά απο τον υποβιβασμό της απο την Α2, βασιζόμενη κυρίως σε δικά της παιδιά αλλά και σε μεταγραφικές προσθήκες όπως των 19χρονων δίδυμων αδελφών Καριωτέλη.
Το παιχνίδι είδαν αρκετοί θεατές, με εισιτήριο μάλιστα που κλιμακωνόταν , ως προς την τιμή του, απο 2 έως και 10 ευρώ, ανάλογα με την επιπλέον παροχή σε καφέ ή ποτό απο μαγαζί της περιοχής.
Μία καλή κι έξυπνη ιδέα.
Απο τα εισιτήρια, η Δραπετσώνα έβγαλε τα 48 ευρώ για τη διαιτησία κι έμεινε και κάτι για λειτουργικές ανάγκες της.
Μία καινοτομία που θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε κι αλλού κι έχει την έννοια της οικονομικής ενίσχυσης.