Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Το επόμενο...


Αυτή τη φορά οι Νεάνιδες του Πορφύρα δεν πήραν το ΄΄καλό'' φύλλο αγώνα.
Χάσαμε απο το Ιλιο, εντός έδρας, με 3-0 σετ, μετά απο ωραίο παιχνίδι.
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
Το Ιλιο έκανε πιο πολλές σωστές επιλογές μέσα απο τις γραμμές,  είχε λιγότερα λάθη και έφυγε με τους δύο πόντους της νίκης.
Στο δεύτερο σετ, πλησιάσαμε στο 21-23, αλλά, χάσαμε με 21-25.
Η έλλειψη προπονήσεων επηρεάζει τη διάρκεια και τη σταθερότητα αθλητριών μας, λόγω Γ΄Λυκείου, άλλες ( Χατζηπέτρου, Λιάρου ) έρχονταν απο ασθένεια.
Κερδίσαμε απο αυτό το ματς την Ειρήνη Κουζίνη, η οποία αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Ενα παιδί που γεννήθηκε το 1996 και άρχισε το βόλει πριν απο λιγότερο απο ένα χρόνο.
Καλή παρουσία, με πρόοδο.
Κερδίσαμε, επίσης, τη διαπίστωση ότι αυτή η ομάδα Νεανίδων του Πορφύρα, έχει, πλέον, ωριμότητα κι ακόμα κι όταν δεν παίζει όπως μπορεί, ξέρει να στέκεται, μαζεύει διαφορές, δεν βγάζει μιζέρια αλλά υπερηφάνεια, πείσμα.
Κερδίσαμε δύο παιδιά των Κορασίδων μας, που ήταν για προπόνηση το απόγευμα με τις Παγκορασίδες και πήγαν το βράδυ να δούν και τις Νεάνιδες.
Το βόλει έγινε τρόπος ζωής για την Κατερίνα και την Ειρήνη και το γήπεδο, αγαπημένος προορισμός.
Κερδίσαμε την παρουσία της προπονήτριας των υποδομών μας Πόπης Καλή, που ήλθε με την κόρη της Μάρα στο γήπεδο, για να δεί την ομάδα που έγινε ομάδα της, μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.
Κερδίσαμε την παρουσία της αθλήτριας μας Βιβής Μπαλή, που ήταν στο Σαλπέας για να δεί τις Νεάνιδες και ...τσαντίσθηκε απο την ήττα....
Αυτή είνα η μεγαλύτερη χαρά μας. Να μεγαλώνει, με υγεία, η οικογένεια που έχουμε φτιάξει.
Πρωταθλήματα έχουμε πάρει και θα πάρουμε κι άλλα.
Κουλτούρα αθλητισμού είναι, πραγματικά, δύσκολο να φτιάξεις.
Αμα τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει δικό μας  το καλύτερο τρόπαιο και θα έχουμε βάλει τις βάσεις για να ζήσει η ομάδα μας.
Συγχαρητήρια στο Ιλιο για την επιτυχία του, μπράβο στα παιδιά μας για τον αγώνα τους, την άλλη φορά θα είναι, όλα,  καλύτερα.
Τα σετ ήταν 19-25, 21-25 και 17-25.
Αριστη η διαιτησία των Μεταξά--Θεοδωρίδου. Αλάνθαστη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Θαλασσινού, Χατζηπέτρου, Τσαβαρή, Τσιραντωνάκη, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Παλημέρη, Κουζίνη, Ε.Πρίφτη.
ΙΛΙΟ ( προπονητής Κλαογερόγιαννης )  Καραχάλιου, Καλιαφεντάκη, Χάλαρη, Καρβέλα, Ζιώγκα, Κατσούρα, Μπανάσιου, Κουβέλη, Κουτσοδημητροπούλου.