Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Νικηφόρο ξεκίνημα για τις Νεάνιδες


Οταν κορίτσια της Β΄και της Γ΄Λυκείου ( απο αυτά αποτελείται η ομάδα μας των Νεανίδων με την προσθήκη της 94άρας Φρόσως Χατζηπέτρου ) κάνουν θυσίες για να έχουν συνέπεια στις υποχρεώσεις τους και καταφέρνουν να στέκονται θαυμάσια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν τη νίκη , εκτός έδρας, απο μία ομάδα όπως η Πετρούπολη, με παράδοση στις υποδομές, τότε, ασφαλώς, μπορούμε και πρέπει να τα χειροκροτήσουμε. Γιατί το αξίζουν.
Οι Νεάνιδες του Πορφύρα ήταν θαυμάσιες χθες βράδυ και πήραν τη νίκη με 3-1 σετ απο την Πετρούπολη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Αξιζαν την επιτυχία που ήλθε, επειδή ''γυάλιζε το μάτι τους'' κι απλώς ήθελαν να κερδίσουν.
Καρδιά, μέταλλο, κυνήγι της μπάλλας παντού, πάθος, πείσμα, εγωισμός, ομαδικότητα, ωραία στοιχεία για μία ομάδα που είναι όπως τη θέλουμε.
Μπράβο, όχι για τη νίκη, αλλά, επειδή, αποδείξατε ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ.
Αυτό το εφόδιο, αυτή η κουλτούρα να σας ακολουθεί πάντα.
Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία.
Μετρά ο χαρακτήρας που δείχνουμε κι αν θέλουμε να πολεμήσουμε, να αγωνισθούμε.
Τα άλλα έρχονται.
Προσπάθεια, διάβασμα για το σχολείο κι ένα ''ευχαριστώ'' κι απο τον κυρ Μανώλη που τον κάνετε υπερήφανο γιατί για εσάς παιδεύεται κι εκείνος τόσα χρόνια.    
Τα σετ ήταν 16-25,14-25,25-15,17-25.
Διατήτευσαν οι Πάτση--Γιαλελούδης.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Θαλασσινού, Παλημέρη, Λιάροιυ, Τσιραντωνάκη, Τσαβαρή, Χατζηπέτρου, Α.Πρίφτη, Ε.Πρίφτη, Κουζίνη.
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ( προπονήτρια Βεντούρα) Ρούσοου, Κιέζου, Τζορμπατζόγλου, Αλεβιζάκη, Κυριαζή, Δελόττη, Μπαντίνου,Βασιλείου, Σκούρου, Γκατζιά,Λαδιανού, Κοτσαντά.